pendik escort bayan
ak

"Ankara Uluslararası Komedi Festivali" Başladı

Siyaset 14.11.2018 - 20:48, Güncelleme: 14.11.2018 - 20:48
 

"Ankara Uluslararası Komedi Festivali" Başladı

Ünlü komedi gruplarının sahne alacağı festival, 25 Kasım'a kadar sürecek

ANKARA (AA) - Türkiye'nin ilk komedi festivali olma özelliğine sahip "Ankara Uluslararası Komedi Festivali" başladı. Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen festival kapsamında, oyuncular Ayhan Taş ve Burak Satıbol'un da yer aldığı "Mahşer-i Cümbüş", Nazım Hikmet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Ankaralılarla buluştu.Yoğun ilgiyle karşılanan "Mahşer-i Cümbüş" ekibinin izleyicilerin seçtiği temalar üzerine kurguladıkları ve seyircinin aktif katılımıyla desteklenen doğaçlama gösterisi beğeni topladı. Mahşer-i Cümbüş'ün yanı sıra "Hatunlar Stand Up", "5 Kafadar" gibi komedi gruplarının da yer alacağı festival, 25 Kasım'da sona erecek.
Ünlü komedi gruplarının sahne alacağı festival, 25 Kasım'a kadar sürecek

ANKARA (AA) - Türkiye'nin ilk komedi festivali olma özelliğine sahip "Ankara Uluslararası Komedi Festivali" başladı.

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen festival kapsamında, oyuncular Ayhan Taş ve Burak Satıbol'un da yer aldığı "Mahşer-i Cümbüş", Nazım Hikmet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Ankaralılarla buluştu.

Yoğun ilgiyle karşılanan "Mahşer-i Cümbüş" ekibinin izleyicilerin seçtiği temalar üzerine kurguladıkları ve seyircinin aktif katılımıyla desteklenen doğaçlama gösterisi beğeni topladı.

Mahşer-i Cümbüş'ün yanı sıra "Hatunlar Stand Up", "5 Kafadar" gibi komedi gruplarının da yer alacağı festival, 25 Kasım'da sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.