pendik escort bayan
ak

Ankara Uluslararası Fuar Alanı İnşaatı Sürüyor

04.06.2019 - 12:23, Güncelleme: 04.06.2019 - 12:23
 

Ankara Uluslararası Fuar Alanı İnşaatı Sürüyor

Yıl sonunda açılması planlanan Ankara Uluslararası Fuar Alanı ve Kongre Merkezi inşaatının yüzde 35'i tamamlandı

ANKARA (AA) - Ankara Uluslararası Fuar Alanı ve Kongre Merkezi inşaatının yüzde 35'i tamamlandı.Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Uluslararası Fuar Alanı ve Kongre Merkezi inşaat çalışmasının Büyükşehir öncülüğünde Ankara Valiliği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Ankara Ticaret Odası (ATO), Ankara Sanayi Odası (ASO), Akyurt Belediyesi, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Ankara Ticaret Borsası ortaklığıyla devam ettiği belirtildi.Koordinasyon sağlamak amacıyla Ankara Uluslararası Fuarcılık ve Kongre Anonim Şirketi kurulduğu bilgisine yer verilen açıklamada, yüzde 35 oranında gerçekleşme sağlanan inşaatın yıl sonunda tamamlanması için yoğun mesai harcandığı kaydedildi.Esenboğa Havalimanı'na yakın olan fuar alanının raylı ulaşım sistemleriyle entegre edileceği kaydedilen açıklamada, "Başkentin dünyaya açılan kapısı olarak nitelendirilen fuar alanı aynı zamanda İç Anadolu Bölgesi'ndeki illerin de kalkınmasına katkı sağlayacak. Fuar alanı, havaalanına yakınlıklarından dolayı havacılık fuarlarının gerçekleştirildiği Dubai, Paris ve Berlin'den sonra dördüncü fuar alanı olmaya aday olacak. Sergi alanı, idari binalar, bin 800 kişi kapasiteli konferans salonu ve 7 bin 500 araçlık açık otoparkın da bulunduğu 116 bin metrekarelik fuar alanında, 20 görüşme ofisi yer alacak." ifadeleri kullanıldı.
Yıl sonunda açılması planlanan Ankara Uluslararası Fuar Alanı ve Kongre Merkezi inşaatının yüzde 35'i tamamlandı

ANKARA (AA) - Ankara Uluslararası Fuar Alanı ve Kongre Merkezi inşaatının yüzde 35'i tamamlandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Uluslararası Fuar Alanı ve Kongre Merkezi inşaat çalışmasının Büyükşehir öncülüğünde Ankara Valiliği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Ankara Ticaret Odası (ATO), Ankara Sanayi Odası (ASO), Akyurt Belediyesi, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Ankara Ticaret Borsası ortaklığıyla devam ettiği belirtildi.

Koordinasyon sağlamak amacıyla Ankara Uluslararası Fuarcılık ve Kongre Anonim Şirketi kurulduğu bilgisine yer verilen açıklamada, yüzde 35 oranında gerçekleşme sağlanan inşaatın yıl sonunda tamamlanması için yoğun mesai harcandığı kaydedildi.

Esenboğa Havalimanı'na yakın olan fuar alanının raylı ulaşım sistemleriyle entegre edileceği kaydedilen açıklamada, "Başkentin dünyaya açılan kapısı olarak nitelendirilen fuar alanı aynı zamanda İç Anadolu Bölgesi'ndeki illerin de kalkınmasına katkı sağlayacak. Fuar alanı, havaalanına yakınlıklarından dolayı havacılık fuarlarının gerçekleştirildiği Dubai, Paris ve Berlin'den sonra dördüncü fuar alanı olmaya aday olacak. Sergi alanı, idari binalar, bin 800 kişi kapasiteli konferans salonu ve 7 bin 500 araçlık açık otoparkın da bulunduğu 116 bin metrekarelik fuar alanında, 20 görüşme ofisi yer alacak." ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.