pendik escort bayan
ak

Ankara Mobilya Fuarı Açıldı

Spor 30.03.2017 - 15:08, Güncelleme: 30.03.2017 - 15:08
 

Ankara Mobilya Fuarı Açıldı

ANKARA (AA) - Başkentte ilk kez düzenlenen CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı. CNR Holding tarafından Ekonomi Bakanlığı, Orta...

ANKARA (AA) - Başkentte ilk kez düzenlenen CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı. CNR Holding tarafından Ekonomi Bakanlığı, Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri ve MÜSİAD Ankara Şubesinin desteğiyle düzenlenen fuarın açılışı törenle yapıldı. Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Başkanı Ahmet Güleç, açılışta yaptığı konuşmada, mobilya sektöründe 15 yıldaki büyümeye dikkati çekerek “2000 yılında sadece 160 milyon dolar ihracat yapan mobilya sektörü, bugün 2 milyar 650 milyon dolar ihracat yapıyor. Dünya mobilya ihracat sıralamasında 23. sırada olan sektörümüz, şu an 12’nci sıraya yükseldi. Bu başarının sırlarından biri bu fuarlar. Mobilya sektörünün kalbi fuarlarda atıyor.” diye konuştu.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, mobilya sektöründe Ankara'nın önemine işaret ederek, sektörde hem markalaşma hem de tanıtım için daha güçlü adımların atılması gerektiğine dikkati çekti.Özellikle mağaza sahipleri ve toptancıların yanı sıra ihracatçı-ithalatçı, üretici, yan sanayici ve otelcilere yönelik düzenlenen fuarda, modernden klasik mobilya, el işçiliği ve masif özellikte ürünler sergileniyor.Fuar, ATO Congresium'da 2 Nisan'a kadar gezilebilecek.
ANKARA (AA) - Başkentte ilk kez düzenlenen CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı. CNR Holding tarafından Ekonomi Bakanlığı, Orta...

ANKARA (AA) - Başkentte ilk kez düzenlenen CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı.

CNR Holding tarafından Ekonomi Bakanlığı, Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri ve MÜSİAD Ankara Şubesinin desteğiyle düzenlenen fuarın açılışı törenle yapıldı.

Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Başkanı Ahmet Güleç, açılışta yaptığı konuşmada, mobilya sektöründe 15 yıldaki büyümeye dikkati çekerek “2000 yılında sadece 160 milyon dolar ihracat yapan mobilya sektörü, bugün 2 milyar 650 milyon dolar ihracat yapıyor. Dünya mobilya ihracat sıralamasında 23. sırada olan sektörümüz, şu an 12’nci sıraya yükseldi. Bu başarının sırlarından biri bu fuarlar. Mobilya sektörünün kalbi fuarlarda atıyor.” diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, mobilya sektöründe Ankara'nın önemine işaret ederek, sektörde hem markalaşma hem de tanıtım için daha güçlü adımların atılması gerektiğine dikkati çekti.

Özellikle mağaza sahipleri ve toptancıların yanı sıra ihracatçı-ithalatçı, üretici, yan sanayici ve otelcilere yönelik düzenlenen fuarda, modernden klasik mobilya, el işçiliği ve masif özellikte ürünler sergileniyor.

Fuar, ATO Congresium'da 2 Nisan'a kadar gezilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.