pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara Kuyumcular Ve Saatçiler Odası Başkanı Çavuşculu:

Spor 28.03.2018 - 15:13, Güncelleme: 28.03.2018 - 15:13
 

Ankara Kuyumcular Ve Saatçiler Odası Başkanı Çavuşculu:

"Altının gramı fiyatının 6 ayda 200 lirayı bulacağını düşünüyoruz"

ANKARA (AA) - Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Hasan Çavuşculu, "Altının gramı fiyatının 6 ayda 200 lirayı bulacağını düşünüyoruz." dedi.Hasan Çavuşculu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, altının ons fiyatındaki yükseliş trendinin devam edeceğini ve altın fiyatlarının zirveye ulaşacağını ileri sürdü. Ankara'da çeyrek altının satış fiyatının yaklaşık 300 liraya dayandığını belirten Çavuşculu, özellikle düğün sezonunun açılmasıyla bu yükselişin devam edeceğini aktardı. Çavuşculu, Ortadoğu'da yaşanan olayların ve döviz kurlarındaki artışın altın fiyatlarını yükselttiğine dikkati çekerek, gram altın fiyatının 10 günde yaklaşık 7 lira arttığını kaydetti. Altının tasarruf için her zaman güvenli liman olma özelliğini koruduğunu dile getiren Çavuşculu, tasarruf yapmak isteyenlere tercihlerini altından yana kullanmalarını tavsiye etti. Çavuşculu, mayıs ayı itibarıyla sünnet, nişan ve düğünler dolayısıyla altın piyasasında daha çok hareketlilik beklediklerini vurgulayarak, "Düğün sezonunun açılmasıyla çeyrek altın ve işçiliği olmayan bilezik satışlarında artış bekliyoruz. Altının gram fiyatının bir müddet daha yükseleceğini düşünüyoruz. Altının gramı fiyatının 6 ayda 200 lirayı bulacağını düşünüyoruz." dedi.
"Altının gramı fiyatının 6 ayda 200 lirayı bulacağını düşünüyoruz"

ANKARA (AA) - Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Hasan Çavuşculu, "Altının gramı fiyatının 6 ayda 200 lirayı bulacağını düşünüyoruz." dedi.

Hasan Çavuşculu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, altının ons fiyatındaki yükseliş trendinin devam edeceğini ve altın fiyatlarının zirveye ulaşacağını ileri sürdü.

Ankara'da çeyrek altının satış fiyatının yaklaşık 300 liraya dayandığını belirten Çavuşculu, özellikle düğün sezonunun açılmasıyla bu yükselişin devam edeceğini aktardı.

Çavuşculu, Ortadoğu'da yaşanan olayların ve döviz kurlarındaki artışın altın fiyatlarını yükselttiğine dikkati çekerek, gram altın fiyatının 10 günde yaklaşık 7 lira arttığını kaydetti.

Altının tasarruf için her zaman güvenli liman olma özelliğini koruduğunu dile getiren Çavuşculu, tasarruf yapmak isteyenlere tercihlerini altından yana kullanmalarını tavsiye etti.

Çavuşculu, mayıs ayı itibarıyla sünnet, nişan ve düğünler dolayısıyla altın piyasasında daha çok hareketlilik beklediklerini vurgulayarak, "Düğün sezonunun açılmasıyla çeyrek altın ve işçiliği olmayan bilezik satışlarında artış bekliyoruz. Altının gram fiyatının bir müddet daha yükseleceğini düşünüyoruz. Altının gramı fiyatının 6 ayda 200 lirayı bulacağını düşünüyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.