pendik escort bayan
ak

Ankara Karadenizliler Derneği'nin Ziçev Ziyareti

22.12.2017 - 14:18, Güncelleme: 22.12.2017 - 14:18
 

Ankara Karadenizliler Derneği'nin Ziçev Ziyareti

ANKARA (AA) - Ankara Karadenizliler Derneği Başkanı Cemal Durmuş ve Başkan Yardımcısı Recai Kılınç, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma...

ANKARA (AA) - Ankara Karadenizliler Derneği Başkanı Cemal Durmuş ve Başkan Yardımcısı Recai Kılınç, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı'nı (ZİÇEV) ziyaret etti. Durmuş ve Kılınç, ziyarette, ZİÇEV Sosyal İşler Müdürü Meral Gümüş'ten yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sınıfları da gezen Durmuş ve Kılınç, öğrencilerin fotoğraf sergisini inceledi. Cemal Durmuş, burada yaptığı açıklamada, "Pazar günü gerçekleştireceğimiz Hamsi Festivali'nde kardeşlerimizi de aramızda görmek için nezaket ziyaretinde bulunduk. Çok samimi duygularla bizi karşılayan kardeşlerimiz, yaşam enerjimizi yükseltti. Hamsi Festivali'nde hamsi pişirerek, kemençe çalarak ve fotoğraflarımızı çekerek bize destek olacakları için ayrıca mutluyuz. Onlarla birlikte olmak ve vakit geçirmek inanılmaz güzel bir duygu." dedi.
ANKARA (AA) - Ankara Karadenizliler Derneği Başkanı Cemal Durmuş ve Başkan Yardımcısı Recai Kılınç, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma...

ANKARA (AA) - Ankara Karadenizliler Derneği Başkanı Cemal Durmuş ve Başkan Yardımcısı Recai Kılınç, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı'nı (ZİÇEV) ziyaret etti.

Durmuş ve Kılınç, ziyarette, ZİÇEV Sosyal İşler Müdürü Meral Gümüş'ten yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sınıfları da gezen Durmuş ve Kılınç, öğrencilerin fotoğraf sergisini inceledi.

Cemal Durmuş, burada yaptığı açıklamada, "Pazar günü gerçekleştireceğimiz Hamsi Festivali'nde kardeşlerimizi de aramızda görmek için nezaket ziyaretinde bulunduk. Çok samimi duygularla bizi karşılayan kardeşlerimiz, yaşam enerjimizi yükseltti. Hamsi Festivali'nde hamsi pişirerek, kemençe çalarak ve fotoğraflarımızı çekerek bize destek olacakları için ayrıca mutluyuz. Onlarla birlikte olmak ve vakit geçirmek inanılmaz güzel bir duygu." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.