pendik escort bayan
ak

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İlk Mezunlarını Verdi

30.04.2019 - 12:48, Güncelleme: 30.04.2019 - 12:48
 

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İlk Mezunlarını Verdi

Üniversitenin ilk mezunları için tören düzenlendi

ANKARA (AA) - Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesinin ilk mezunları, düzenlenen törenle diplomalarını aldı. Ankara Hacı Bayramı Veli Üniversitesi Rektörü Yusuf Tekin, üniversitenin Konferans Salonu'nda düzenlenen mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, ilk mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.Mezunların bundan sonraki meslek hayatlarında ülkesine, vatanına, milletine önemli çalışmalar yapacağına inandığını belirten Tekin, eğitimlerini tamamlayarak Edebiyat Fakültesi'nden mezun olan 450 öğrenciye başarılarının devamını diledi.Yusuf Tekin, "Hacı Bayram Veli Üniversitesi, köklü akademik geçmişi olan bir yönetime sahiptir. Dünyada üniversitelerin tematik hale geldiği bir sürecin Türkiye'deki ilk adımıyız. Üniversitenin niteliklerini en üst seviyeye çıkararak çalışmalara devam edeceğiz. Mezun öğrencilere ileriki yıllarda mezunu olmaktan gurur duyacakları bir üniversite bırakacağız." diye konuştu. Konuşmaların ardından Rektör Tekin, bölümlerini birinci olarak bitiren öğrencilere plaket ve hediye verdi.Program, mezun öğrencilerin kep atmasıyla son buldu.
Üniversitenin ilk mezunları için tören düzenlendi

ANKARA (AA) - Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesinin ilk mezunları, düzenlenen törenle diplomalarını aldı.

Ankara Hacı Bayramı Veli Üniversitesi Rektörü Yusuf Tekin, üniversitenin Konferans Salonu'nda düzenlenen mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, ilk mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Mezunların bundan sonraki meslek hayatlarında ülkesine, vatanına, milletine önemli çalışmalar yapacağına inandığını belirten Tekin, eğitimlerini tamamlayarak Edebiyat Fakültesi'nden mezun olan 450 öğrenciye başarılarının devamını diledi.

Yusuf Tekin, "Hacı Bayram Veli Üniversitesi, köklü akademik geçmişi olan bir yönetime sahiptir. Dünyada üniversitelerin tematik hale geldiği bir sürecin Türkiye'deki ilk adımıyız. Üniversitenin niteliklerini en üst seviyeye çıkararak çalışmalara devam edeceğiz. Mezun öğrencilere ileriki yıllarda mezunu olmaktan gurur duyacakları bir üniversite bırakacağız." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Rektör Tekin, bölümlerini birinci olarak bitiren öğrencilere plaket ve hediye verdi.

Program, mezun öğrencilerin kep atmasıyla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.