pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara Girişimcilik Ekosisteminin Geliştirilmesi Projesi

25.10.2016 - 15:03, Güncelleme: 25.10.2016 - 15:03
 

Ankara Girişimcilik Ekosisteminin Geliştirilmesi Projesi

AB Delegasyonu Ekonomik ve Sosyal Kalkınma Bölüm Başkanı Begeot:- "Firmalar çok fazla sermaye ve iş gücüne değil, beyne ve inovasyona ihtiyaç duyuyor"

ANKARA (AA) - Avrupa Birliği (AB) Delegasyonu Ekonomik ve Sosyal Kalkınma Bölüm Başkanı Müsteşar François Begeot, "Firmalar çok fazla sermaye ve iş gücüne değil, beyne ve inovasyona ihtiyaç duyuyor." dedi.AB ve Türkiye tarafından finanse edilen "Genç İstihdamının Artırılması için Ankara Girişimcilik Ekosisteminin Geliştirilmesi" projesinin açılış konferansı, Ankara'da düzenlendi.Begeot, konferansta yaptığı konuşmada, projede aktarılan para miktarının önemli olmadığını belirterek, "Bu projede önemli olan şey ne kadar para aktarıldığı değil, nasıl bir katma değer oluşturulduğudur. Herkese şans verebilmek, özellikle de gençlerin önünü açabilmek açısından projenin önem taşıdığını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.Girişimciliğin, genç işsizlik sorununun çözülmesinde önemli bir adım olduğunu söyleyen Begeot, "Bu probleme küresel bir çözüm gerekiyor. 2,4 milyon avro bütçeli ve 17 ay sürecek olan bu projeyle genç girişimciler desteklenecektir diye düşünüyorum." dedi.Begeot, "Firmalar çok fazla sermaye ve iş gücüne değil, beyne ve inovasyona ihtiyaç duyuyor." diye konuştuKonferans, üniversite, teknopark ve yatırım fonu temsilcilerinin yanı sıra genç ve kadın girişimcilerin de katıldığını panellerle devam etti.Proje, Ankara'nın sahip olduğu yetişmiş insan kaynağı profilini, katma değer yaratacak girişimcilik alanlarına yönlendirerek genç istihdamının artırılmasını sağlayacak.AB ve Türkiye tarafından finanse edilen ve Ankara Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen proje, 27 Haziran 2016'da sözleşmelerin imzalanmasının ardından resmi olarak başlamıştı.
AB Delegasyonu Ekonomik ve Sosyal Kalkınma Bölüm Başkanı Begeot:- "Firmalar çok fazla sermaye ve iş gücüne değil, beyne ve inovasyona ihtiyaç duyuyor"

ANKARA (AA) - Avrupa Birliği (AB) Delegasyonu Ekonomik ve Sosyal Kalkınma Bölüm Başkanı Müsteşar François Begeot, "Firmalar çok fazla sermaye ve iş gücüne değil, beyne ve inovasyona ihtiyaç duyuyor." dedi.

AB ve Türkiye tarafından finanse edilen "Genç İstihdamının Artırılması için Ankara Girişimcilik Ekosisteminin Geliştirilmesi" projesinin açılış konferansı, Ankara'da düzenlendi.

Begeot, konferansta yaptığı konuşmada, projede aktarılan para miktarının önemli olmadığını belirterek, "Bu projede önemli olan şey ne kadar para aktarıldığı değil, nasıl bir katma değer oluşturulduğudur. Herkese şans verebilmek, özellikle de gençlerin önünü açabilmek açısından projenin önem taşıdığını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Girişimciliğin, genç işsizlik sorununun çözülmesinde önemli bir adım olduğunu söyleyen Begeot, "Bu probleme küresel bir çözüm gerekiyor. 2,4 milyon avro bütçeli ve 17 ay sürecek olan bu projeyle genç girişimciler desteklenecektir diye düşünüyorum." dedi.

Begeot, "Firmalar çok fazla sermaye ve iş gücüne değil, beyne ve inovasyona ihtiyaç duyuyor." diye konuştu

Konferans, üniversite, teknopark ve yatırım fonu temsilcilerinin yanı sıra genç ve kadın girişimcilerin de katıldığını panellerle devam etti.

Proje, Ankara'nın sahip olduğu yetişmiş insan kaynağı profilini, katma değer yaratacak girişimcilik alanlarına yönlendirerek genç istihdamının artırılmasını sağlayacak.

AB ve Türkiye tarafından finanse edilen ve Ankara Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen proje, 27 Haziran 2016'da sözleşmelerin imzalanmasının ardından resmi olarak başlamıştı.








Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.