pendik escort bayan
ak

Ankara Festivali'nde "Mobil Manav" Açılacak

27.07.2017 - 16:53, Güncelleme: 27.07.2017 - 16:53
 

Ankara Festivali'nde "Mobil Manav" Açılacak

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, Cumartesi günü açılışı yapılacak Uluslararası Büyük Ankara Festivali'nde, "Mobil manav" açılacak.Büyükşehir...

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, Cumartesi günü açılışı yapılacak Uluslararası Büyük Ankara Festivali'nde, "Mobil manav" açılacak.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkentliler, bir yandan festivalde eğlenirken diğer yandan da Büyükşehir'in ilçelerdeki üreticilerden temin ettiği organik ürünleri de satın alma imkanı bulacak.Açıklamada görüşlerine yer verilen Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Daire Başkanı Özgür Güven, Ankaralıların, festivalde, Büyükşehir Belediyesinin hibe projesiyle "İyi Tarım Uygulama Sertifikası" alarak üretim yapan Ankaralı çiftçilerin ürettiği doğal, temiz et ve süt ürünleri ile sebze ve meyvelerinden satın alabileceklerini belirtti.Türkiye'de bir ilk olarak, festival için "Mobil manav" tasarladıklarını aktaran Güven, belediyenin eski bir otobüsünü manava çevirdiklerini söyledi.Manavın, süpermarket zincirlerinin manav reyonundan bile büyük olacağını ifade eden Güven, şunları kaydetti:"İçinde soğuk dolapları olan 52 kasalı bir satış aracımızda, Ayaş'ın domatesini, Güdül'ün biberini, Beypazarı'nın havucunu, Ankara'da doğal üretilmiş ne varsa, festival boyunca satışını yapacağız. Satışımızı, BELSO yapacak. Festivalde bir diğer sürprizimiz ise organik et ve süt ürünlerinin yapılacağı bir 'konteynır-şarküteri' olacak. Şarküteri konteynırımızda, Ankaralı üreticilerden temin ettiğimiz doğal peynir, tere yağı, süt ürünleri, aynı zamanda et ürünleri ve çiğ süt satacağız."
ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, Cumartesi günü açılışı yapılacak Uluslararası Büyük Ankara Festivali'nde, "Mobil manav" açılacak.Büyükşehir...

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, Cumartesi günü açılışı yapılacak Uluslararası Büyük Ankara Festivali'nde, "Mobil manav" açılacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkentliler, bir yandan festivalde eğlenirken diğer yandan da Büyükşehir'in ilçelerdeki üreticilerden temin ettiği organik ürünleri de satın alma imkanı bulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Daire Başkanı Özgür Güven, Ankaralıların, festivalde, Büyükşehir Belediyesinin hibe projesiyle "İyi Tarım Uygulama Sertifikası" alarak üretim yapan Ankaralı çiftçilerin ürettiği doğal, temiz et ve süt ürünleri ile sebze ve meyvelerinden satın alabileceklerini belirtti.

Türkiye'de bir ilk olarak, festival için "Mobil manav" tasarladıklarını aktaran Güven, belediyenin eski bir otobüsünü manava çevirdiklerini söyledi.

Manavın, süpermarket zincirlerinin manav reyonundan bile büyük olacağını ifade eden Güven, şunları kaydetti:

"İçinde soğuk dolapları olan 52 kasalı bir satış aracımızda, Ayaş'ın domatesini, Güdül'ün biberini, Beypazarı'nın havucunu, Ankara'da doğal üretilmiş ne varsa, festival boyunca satışını yapacağız. Satışımızı, BELSO yapacak.

Festivalde bir diğer sürprizimiz ise organik et ve süt ürünlerinin yapılacağı bir 'konteynır-şarküteri' olacak. Şarküteri konteynırımızda, Ankaralı üreticilerden temin ettiğimiz doğal peynir, tere yağı, süt ürünleri, aynı zamanda et ürünleri ve çiğ süt satacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.