pendik escort bayan
ak

Ankara Emniyeti'nde Bayramlaşma

05.06.2019 - 11:43, Güncelleme: 05.06.2019 - 11:43
 

Ankara Emniyeti'nde Bayramlaşma

İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, emniyet personeliyle bayramlaştı

ANKARA (AA) - Ankara İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde düzenlenen törenle emniyet personelinin bayramını kutladı.İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda bulunan il emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve yardımcıları ile her rütbeden personel, bayramlaşmak üzere Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde bir araya geldi.Servet Yılmaz, tek tek tokalaştığı emniyet personelinin bayramını tebrik etti. Yılmaz, daha sonra personel ile bayram kahvaltısında bir araya geldi.
İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, emniyet personeliyle bayramlaştı

ANKARA (AA) - Ankara İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde düzenlenen törenle emniyet personelinin bayramını kutladı.

İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda bulunan il emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve yardımcıları ile her rütbeden personel, bayramlaşmak üzere Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde bir araya geldi.

Servet Yılmaz, tek tek tokalaştığı emniyet personelinin bayramını tebrik etti. Yılmaz, daha sonra personel ile bayram kahvaltısında bir araya geldi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.