pendik escort bayan
ak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek:

19.08.2017 - 22:18, Güncelleme: 19.08.2017 - 22:18
 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek:

"Bu yıl 100 kilometre, gelecek yıl da 100 kilometre olmak üzere mahalle yollarına asfalt dökeceğiz. Seçimlere kadar Çubuk’ta asfaltsız yol kalmayacak"

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Çubuk'ta 2 yılda 200 kilometre asfaltlama çalışması yapacaklarını belirterek, ilçede asfaltsız yol kalmayacağını söyledi. Çubuk ilçesinde Atatürk Parkı'nda düzenlenen programda Başkan Gökçek yaptığı konuşmada, ilçeye son 3 yılda yaptığı çalışmaları anlattı. Büyükşehir belediyesi olarak Çubuk'a ve mahallelerine gereken yardımları yapmaya devam edeceklerini dile getiren Gökçek, "Bu sene 100 kilometre, önümüzdeki sene içinde de 100 kilometre asfalt yapılacak. İnşallah seçimlere kadar asfaltsız tek mahallemiz kalmayacak. 5 bin metre bariyer, 18 bin 444 metrekare de kaldırım ve yaklaşık 10 kilometre de bordür döşendi." dedi. Gökçek, ilçede görev yapan ASKİ bünyesine 14 araç alındığını ve arızalara anında müdahale edildiğini dile getirerek, "ASKİ müdürlüğümüzce ilçede 11 adet içme suyu tankı, 1 adet pampa istasyonu, 3 adet su kuyusu, 11 adet su deposu bakımı, 1 adet ASKİ hizmet binası ve 2 adet de terfi merkezi yaptı." diye konuştu. Gökçek, ilçede ihtiyaç sahibi 15 bin 274 aileye gıda yardımında bulunulduğunu da sözlerine ekledi.
"Bu yıl 100 kilometre, gelecek yıl da 100 kilometre olmak üzere mahalle yollarına asfalt dökeceğiz. Seçimlere kadar Çubuk’ta asfaltsız yol kalmayacak"

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Çubuk'ta 2 yılda 200 kilometre asfaltlama çalışması yapacaklarını belirterek, ilçede asfaltsız yol kalmayacağını söyledi.

Çubuk ilçesinde Atatürk Parkı'nda düzenlenen programda Başkan Gökçek yaptığı konuşmada, ilçeye son 3 yılda yaptığı çalışmaları anlattı.

Büyükşehir belediyesi olarak Çubuk'a ve mahallelerine gereken yardımları yapmaya devam edeceklerini dile getiren Gökçek, "Bu sene 100 kilometre, önümüzdeki sene içinde de 100 kilometre asfalt yapılacak. İnşallah seçimlere kadar asfaltsız tek mahallemiz kalmayacak. 5 bin metre bariyer, 18 bin 444 metrekare de kaldırım ve yaklaşık 10 kilometre de bordür döşendi." dedi.

Gökçek, ilçede görev yapan ASKİ bünyesine 14 araç alındığını ve arızalara anında müdahale edildiğini dile getirerek, "ASKİ müdürlüğümüzce ilçede 11 adet içme suyu tankı, 1 adet pampa istasyonu, 3 adet su kuyusu, 11 adet su deposu bakımı, 1 adet ASKİ hizmet binası ve 2 adet de terfi merkezi yaptı." diye konuştu.

Gökçek, ilçede ihtiyaç sahibi 15 bin 274 aileye gıda yardımında bulunulduğunu da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.