pendik escort bayan
ak

Ankara Açık Ceza İnfaz Kurumunda Kurban Kesimi

21.08.2018 - 14:58, Güncelleme: 21.08.2018 - 14:58
 

Ankara Açık Ceza İnfaz Kurumunda Kurban Kesimi

Adalet Bakanlığı İşyurtları Kurumu bünyesinde eğitim verilen hükümlülerce doğal ortamda yetiştirilen ve Ankara Açık Ceza İnfaz Kurumuna getirilen kurbanlıkların kesimi yapıldı

ANKARA (AA) - Adalet Bakanlığı İşyurtları Kurumu bünyesinde eğitim verilen hükümlülerce doğal ortamda yetiştirilen ve Ankara Açık Ceza İnfaz Kurumuna getirilen kurbanlıkların kesimi yapıldı.Eğitim verilen hükümlülerce Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumlarındaki doğal ortamda yetiştirilerek Ankara Açık Ceza İnfaz Kurumunun Şaşmaz yerleşkesine getirilen 180 büyükbaş ile 550 küçükbaş kurbanlığın kesimine sabah erken saatlerde başlandı.Veteriner hekim kontrolünde, hijyenik ve modern koşullarda yapılan kesim işleminin ardından, kurbanlıklar hak sahiplerine paketlenerek teslim edildi.- 250 hükümlü ve tutuklu da görev yapıyorİşyurtları Kurumunda görevli Hakim Murat Ünlü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara Açık Ceza İnfaz Kurumundaki kurban kesim organizasyonunda 120 personel ile 250 hükümlü ve tutuklunun görev yapacağını bildirdi.Kurban kesim işleminin sorunsuz bir biçimde devam ettiğini belirten Ünlü, tüm kurbanlıkların kesimini gün içinde tamamlamayı planladıklarını söyledi.Kurbanlıkların yetiştirilmesinden kesimine kadar tüm süreçlerde hükümlü ve tutukluların emeğinin bulunduğunu belirten Ünlü, Ankara dışında bu yıl Dalaman, Edirne, Foça ve Niğde açık ceza infaz kurumlarında da kurban satış ve kesiminin yapıldığını kaydetti.
Adalet Bakanlığı İşyurtları Kurumu bünyesinde eğitim verilen hükümlülerce doğal ortamda yetiştirilen ve Ankara Açık Ceza İnfaz Kurumuna getirilen kurbanlıkların kesimi yapıldı

ANKARA (AA) - Adalet Bakanlığı İşyurtları Kurumu bünyesinde eğitim verilen hükümlülerce doğal ortamda yetiştirilen ve Ankara Açık Ceza İnfaz Kurumuna getirilen kurbanlıkların kesimi yapıldı.

Eğitim verilen hükümlülerce Niğde Açık Ceza İnfaz Kurumlarındaki doğal ortamda yetiştirilerek Ankara Açık Ceza İnfaz Kurumunun Şaşmaz yerleşkesine getirilen 180 büyükbaş ile 550 küçükbaş kurbanlığın kesimine sabah erken saatlerde başlandı.

Veteriner hekim kontrolünde, hijyenik ve modern koşullarda yapılan kesim işleminin ardından, kurbanlıklar hak sahiplerine paketlenerek teslim edildi.

- 250 hükümlü ve tutuklu da görev yapıyor

İşyurtları Kurumunda görevli Hakim Murat Ünlü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara Açık Ceza İnfaz Kurumundaki kurban kesim organizasyonunda 120 personel ile 250 hükümlü ve tutuklunun görev yapacağını bildirdi.

Kurban kesim işleminin sorunsuz bir biçimde devam ettiğini belirten Ünlü, tüm kurbanlıkların kesimini gün içinde tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Kurbanlıkların yetiştirilmesinden kesimine kadar tüm süreçlerde hükümlü ve tutukluların emeğinin bulunduğunu belirten Ünlü, Ankara dışında bu yıl Dalaman, Edirne, Foça ve Niğde açık ceza infaz kurumlarında da kurban satış ve kesiminin yapıldığını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.