pendik escort bayan
ak

Angiad'dan Kdv Düzenlemesine Destek

Spor 01.03.2018 - 12:08, Güncelleme: 01.03.2018 - 12:08
 

Angiad'dan Kdv Düzenlemesine Destek

ANGİAD Başkanı Altındağ:- "(KDV tasarısı) Bu düzenleme, ihracatçının ve yatırımcının önünü açacak, finansman yükünün hafiflemesiyle yerli üretim yaygınlaşacak"

ANKARA (AA) - Ankara Genç İş Adamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Emre Altındağ, Katma Değer Vergisi (KDV) Kanunu'nda değişiklikler öngören tasarıya ilişkin, "Bu düzenleme, ihracatçının ve yatırımcının önünü açacak, finansman yükünün hafiflemesiyle yerli üretim yaygınlaşacak." ifadesini kullandı.Altındağ, yaptığı yazılı açıklamada, KDV Kanunu'nda yapılacak değişikliklerin ekonomiye büyük katkı sağlayacağını belirtti. Düzenlemenin, ihracatçının ve yatırımcının önünü açacağını, finansman yükünün hafiflemesiyle yerli üretimin yaygınlaşacağını vurgulayan Altındağ, şunları kaydetti:"Reformla piyasaya kaynak sağlanacak. Değişiklik milyonlarca kişiye umut oldu. Tasarının içeriğine bakıldığında pek çok konuda olumlu düzenlemeler var. Değişik Ar-Ge, yenilik, tasarım faaliyetlerine yönelik makine ve teçhizat alımlarında KDV istisnaları getirdiği için Ar-Ge merkezleri çoğalacak."
ANGİAD Başkanı Altındağ:- "(KDV tasarısı) Bu düzenleme, ihracatçının ve yatırımcının önünü açacak, finansman yükünün hafiflemesiyle yerli üretim yaygınlaşacak"

ANKARA (AA) - Ankara Genç İş Adamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Emre Altındağ, Katma Değer Vergisi (KDV) Kanunu'nda değişiklikler öngören tasarıya ilişkin, "Bu düzenleme, ihracatçının ve yatırımcının önünü açacak, finansman yükünün hafiflemesiyle yerli üretim yaygınlaşacak." ifadesini kullandı.

Altındağ, yaptığı yazılı açıklamada, KDV Kanunu'nda yapılacak değişikliklerin ekonomiye büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Düzenlemenin, ihracatçının ve yatırımcının önünü açacağını, finansman yükünün hafiflemesiyle yerli üretimin yaygınlaşacağını vurgulayan Altındağ, şunları kaydetti:

"Reformla piyasaya kaynak sağlanacak. Değişiklik milyonlarca kişiye umut oldu. Tasarının içeriğine bakıldığında pek çok konuda olumlu düzenlemeler var. Değişik Ar-Ge, yenilik, tasarım faaliyetlerine yönelik makine ve teçhizat alımlarında KDV istisnaları getirdiği için Ar-Ge merkezleri çoğalacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.