pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Anaokulu Öğrencilerinin Yıl Sonu Etkinliği

24.05.2017 - 17:18, Güncelleme: 24.05.2017 - 17:18
 

Anaokulu Öğrencilerinin Yıl Sonu Etkinliği

SİVAS (AA) - Ulaş Anaokulu öğrencileri yıl sonu etkinliği düzenledi.Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, okulda düzenlenen etkinlikte, anaokulunun eğitimin...

SİVAS (AA) - Ulaş Anaokulu öğrencileri yıl sonu etkinliği düzenledi.Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, okulda düzenlenen etkinlikte, anaokulunun eğitimin ilk basamağı olduğunu söyledi.Anaokulundan mezun olan öğrencilerin ilkokulda daha başarılı olduklarını, sosyal faaliyetlerinin ve kendisini anlatma becerilerinin arttığını belirten Yılmaz, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Daha sonra anaokulu öğrencileri, hazırladıkları gösterileri sundu.Etkinliğin sonunda Kaymakam Yılmaz, öğrencilere diplomalarını verdi.Etkinlikte ayrıca öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları resimler de sergilendi.
SİVAS (AA) - Ulaş Anaokulu öğrencileri yıl sonu etkinliği düzenledi.Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, okulda düzenlenen etkinlikte, anaokulunun eğitimin...

SİVAS (AA) - Ulaş Anaokulu öğrencileri yıl sonu etkinliği düzenledi.

Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, okulda düzenlenen etkinlikte, anaokulunun eğitimin ilk basamağı olduğunu söyledi.

Anaokulundan mezun olan öğrencilerin ilkokulda daha başarılı olduklarını, sosyal faaliyetlerinin ve kendisini anlatma becerilerinin arttığını belirten Yılmaz, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Daha sonra anaokulu öğrencileri, hazırladıkları gösterileri sundu.

Etkinliğin sonunda Kaymakam Yılmaz, öğrencilere diplomalarını verdi.

Etkinlikte ayrıca öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları resimler de sergilendi.





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.