pendik escort bayan
ak

Anaokulu Öğrencilerinden Tekerlekli Sandalye Bağışı

15.01.2019 - 14:13, Güncelleme: 15.01.2019 - 14:13
 

Anaokulu Öğrencilerinden Tekerlekli Sandalye Bağışı

YOZGAT (AA) - Sorgun Yeşilyurt İlkokulu ana sınıfı öğrencileri, harçlıklarından topladıkları para ile aldıkları 2 tekerlekli sandalyeyi engellilere...

YOZGAT (AA) - Sorgun Yeşilyurt İlkokulu ana sınıfı öğrencileri, harçlıklarından topladıkları para ile aldıkları 2 tekerlekli sandalyeyi engellilere verilmek üzere Sorgun Engelliler Umut Derneği'ne başladı. Sandalyelerin teslim töreninde konuşan Engelliler Umut Derneği Başkanı Süleyman Özdemir, minik öğrencilerin göstermiş olduğu duyarlılığa teşekkür etti. Özdemir, "Öğrencilerimiz 'herkesin birer engelli adayı' olduğu tezinden yola çıkarak bir kampanya düzenlemişler. Bu kampanya çerçevesinde alınan 2 tekerlekli sandalyeyi derneğimize bağışladılar. Minik öğrencilerimize ve öğretmenlerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.Okul müdürü Mehmet Ünlü de bu tür sosyal sorumluluk projelerine ve etkinliklere Yeşilyurt İlkokulu olarak sürekli destek vereceklerini ifade etti.
YOZGAT (AA) - Sorgun Yeşilyurt İlkokulu ana sınıfı öğrencileri, harçlıklarından topladıkları para ile aldıkları 2 tekerlekli sandalyeyi engellilere...

YOZGAT (AA) - Sorgun Yeşilyurt İlkokulu ana sınıfı öğrencileri, harçlıklarından topladıkları para ile aldıkları 2 tekerlekli sandalyeyi engellilere verilmek üzere Sorgun Engelliler Umut Derneği'ne başladı.

Sandalyelerin teslim töreninde konuşan Engelliler Umut Derneği Başkanı Süleyman Özdemir, minik öğrencilerin göstermiş olduğu duyarlılığa teşekkür etti.

Özdemir, "Öğrencilerimiz 'herkesin birer engelli adayı' olduğu tezinden yola çıkarak bir kampanya düzenlemişler. Bu kampanya çerçevesinde alınan 2 tekerlekli sandalyeyi derneğimize bağışladılar. Minik öğrencilerimize ve öğretmenlerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Okul müdürü Mehmet Ünlü de bu tür sosyal sorumluluk projelerine ve etkinliklere Yeşilyurt İlkokulu olarak sürekli destek vereceklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.