pendik escort bayan
ak

Anaokulu öğrencilerin çevre duyarlılığı!

Kültür-Sanat 23.05.2016 - 23:43, Güncelleme: 23.05.2016 - 23:43
 

Anaokulu öğrencilerin çevre duyarlılığı!

Sivas Belediyesi, 2016 Bahar Temizliği Şenliği kapsamında, gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmak adına faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Sivas Belediyesi, 2016 Bahar Temizliği Şenliği kapsamında, gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmak adına faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.Bu kapsamda düzenlenen atık pil toplama yarışmasında 1 ton 100 kilogram atık pil toplayarak birinci olan Zübeyde Hanım Anaokulu’nda tören yapılarak atık pillerin çevreye verdiği zarara vurgu yapıldı. Anaokulu bahçesindeki programa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, Millî Eğitim Şube Müdürü İsmail Uyar, Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Abdurrahman Güney, Temizlik İşleri Müdürü Emin Sakarya, Anaokulu Müdürü Ahmet Çevik, öğrenciler ve veliler katıldı.Törende konuşan Anaokulu Müdürü Ahmet Çevik, “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Belediyemizin düzenlediği atık pil toplama yarışmasında 1 ton 100 kilogram atık pil toplayarak birinci olduk.” dedi.Millî Eğitim Şube Müdürü İsmail Uyar ise, “Çevreci bir anlayışla bugün buradayız. İnşallah yaptığımız çalışmalarla daha güzel ve yaşanabilir bir çevre için katkı sağlarız. Yarışmada birinci olan miniklerimizi yürekten kutluyorum.” diye konuştu.Doğal çevrenin korunması için geri dönüşümün önemine değinen Belediye Başkan Yardımcısı Muaz Uzun, “1 ton 100 kilo atık pili toplayarak insan sağlığına büyük kazanç sağlayan miniklerimiz başta olmak üzere, onları yetiştiren ailelerine ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından yarışmada birinci olan Zübeyde Hanım Anaokulu, ikinci olan Asım Şahin Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve üçüncü olan Melike Turan Melek Anaokulu’na teşekkür belgeleri takdim edildi.En çok atık pil toplayan öğrencilere bisiklet hediye edilirken, minikler tarafından sunulan gösteriler büyük beğeni topladı. - SİVAS
Sivas Belediyesi, 2016 Bahar Temizliği Şenliği kapsamında, gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmak adına faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Sivas Belediyesi, 2016 Bahar Temizliği Şenliği kapsamında, gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmak adına faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda düzenlenen atık pil toplama yarışmasında 1 ton 100 kilogram atık pil toplayarak birinci olan Zübeyde Hanım Anaokulu’nda tören yapılarak atık pillerin çevreye verdiği zarara vurgu yapıldı. 

Anaokulu bahçesindeki programa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, Millî Eğitim Şube Müdürü İsmail Uyar, Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Abdurrahman Güney, Temizlik İşleri Müdürü Emin Sakarya, Anaokulu Müdürü Ahmet Çevik, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende konuşan Anaokulu Müdürü Ahmet Çevik, “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Belediyemizin düzenlediği atık pil toplama yarışmasında 1 ton 100 kilogram atık pil toplayarak birinci olduk.” dedi.

Millî Eğitim Şube Müdürü İsmail Uyar ise, “Çevreci bir anlayışla bugün buradayız. İnşallah yaptığımız çalışmalarla daha güzel ve yaşanabilir bir çevre için katkı sağlarız. Yarışmada birinci olan miniklerimizi yürekten kutluyorum.” diye konuştu.

Doğal çevrenin korunması için geri dönüşümün önemine değinen Belediye Başkan Yardımcısı Muaz Uzun, “1 ton 100 kilo atık pili toplayarak insan sağlığına büyük kazanç sağlayan miniklerimiz başta olmak üzere, onları yetiştiren ailelerine ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 



Konuşmaların ardından yarışmada birinci olan Zübeyde Hanım Anaokulu, ikinci olan Asım Şahin Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve üçüncü olan Melike Turan Melek Anaokulu’na teşekkür belgeleri takdim edildi.


En çok atık pil toplayan öğrencilere bisiklet hediye edilirken, minikler tarafından sunulan gösteriler büyük beğeni topladı. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.