pendik escort bayan
ak

"Anadolu Mektebi Yazar Okumaları" Projesi

16.01.2018 - 15:58, Güncelleme: 16.01.2018 - 15:58
 

"Anadolu Mektebi Yazar Okumaları" Projesi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'ye gelen Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, valilik ve belediye ziyaretlerinde bulundu.İlk olarak Kayseri Valisi Süleyman Kamçıyı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'ye gelen Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, valilik ve belediye ziyaretlerinde bulundu.İlk olarak Kayseri Valisi Süleyman Kamçıyı ziyaret eden Erdem, burada yaptığı açıklama Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Anadolu Mektebi Yazar Okumaları" projesi kapsamında Kayseri'ye geldiklerini belirterek nazik karşılamadan dolayı Vali Kamçı'ya teşekkür etti. Kamçı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 2018 yılının okul yapımı konusunda seferberlik yılı olduğunu kaydetti.Valiliğin ardından Kayseri Büyükşehir Belediyesine geçen Erdem, Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.Burada konuşan Erdem, Kayseri'nin kendini aşmış okuyan bir şehir olduğunu ve belediyecilikte de marka olduğunu belirtti. İnsana yapılacak yatırımın önemini vurgulayan Erdem, ülkemizin 2023 ve 2071 hedeflerine ancak insana yatırımla ulaşabileceğini kaydetti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de, insana yapılan yatırımı ön plana alan bir belediyecilik anlayışına sahip olduklarını belirtti.Klasik belediyecilik anlayışını hiç aksatmadan yapmaya devam ettiklerini fakat bunun yanında da birçok sosyal ve kültürel faaliyetlere de imza attıklarını aktaran çelik, şunları kaydetti:"Yol, su, ulaşım, imar çalışmalarının yanında daha çok veballi olduğunu bildiğimiz bir konu var, o da insana yatırım konusu. Gençlerin, kadınların, insanların eğitilmesi konusu direk olarak bizim işimiz değil; ama işimiz değil diyerek kanara çekilmedik. Diğer işlerimizde de her zaman uyum içinde çalışıyoruz. Diyanet, emniyet, sağlık, milli eğitim ile hep kol kolayız. Kayseri ortak paydasında çalışma olunca, bir de söz konusu yatırım insana olan yatırımsa elimizi, kolumuzu açtık. Bu noktada şehirde çok önemli faaliyetler yürüttüğümüzü zannediyorum."Erdem'e ziyaretlerinde İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı eşlik etti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'ye gelen Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, valilik ve belediye ziyaretlerinde bulundu.İlk olarak Kayseri Valisi Süleyman Kamçıyı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'ye gelen Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, valilik ve belediye ziyaretlerinde bulundu.

İlk olarak Kayseri Valisi Süleyman Kamçıyı ziyaret eden Erdem, burada yaptığı açıklama Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Anadolu Mektebi Yazar Okumaları" projesi kapsamında Kayseri'ye geldiklerini belirterek nazik karşılamadan dolayı Vali Kamçı'ya teşekkür etti.

Kamçı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 2018 yılının okul yapımı konusunda seferberlik yılı olduğunu kaydetti.

Valiliğin ardından Kayseri Büyükşehir Belediyesine geçen Erdem, Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.

Burada konuşan Erdem, Kayseri'nin kendini aşmış okuyan bir şehir olduğunu ve belediyecilikte de marka olduğunu belirtti.

İnsana yapılacak yatırımın önemini vurgulayan Erdem, ülkemizin 2023 ve 2071 hedeflerine ancak insana yatırımla ulaşabileceğini kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de, insana yapılan yatırımı ön plana alan bir belediyecilik anlayışına sahip olduklarını belirtti.

Klasik belediyecilik anlayışını hiç aksatmadan yapmaya devam ettiklerini fakat bunun yanında da birçok sosyal ve kültürel faaliyetlere de imza attıklarını aktaran çelik, şunları kaydetti:

"Yol, su, ulaşım, imar çalışmalarının yanında daha çok veballi olduğunu bildiğimiz bir konu var, o da insana yatırım konusu. Gençlerin, kadınların, insanların eğitilmesi konusu direk olarak bizim işimiz değil; ama işimiz değil diyerek kanara çekilmedik. Diğer işlerimizde de her zaman uyum içinde çalışıyoruz. Diyanet, emniyet, sağlık, milli eğitim ile hep kol kolayız. Kayseri ortak paydasında çalışma olunca, bir de söz konusu yatırım insana olan yatırımsa elimizi, kolumuzu açtık. Bu noktada şehirde çok önemli faaliyetler yürüttüğümüzü zannediyorum."

Erdem'e ziyaretlerinde İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı eşlik etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.