pendik escort bayan
ak

Anadolu Kadın Gücü Derneği Üyeleri Bir Araya Geldi

26.03.2017 - 16:48, Güncelleme: 26.03.2017 - 16:48
 

Anadolu Kadın Gücü Derneği Üyeleri Bir Araya Geldi

ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Kadın Gücü Derneği Eskişehir Şubesi tarafından tanışma etkinliği düzenlendi. Kent merkezindeki bir restoranda düzenlenen...

ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Kadın Gücü Derneği Eskişehir Şubesi tarafından tanışma etkinliği düzenlendi. Kent merkezindeki bir restoranda düzenlenen etkinliğe, Anadolu Kadın Gücü Derneği Genel Başkanı Saadet Arslan, Eskişehir Şube Başkanı Gülçin Uzun, Karadeniz Derneği Genel Başkanı İsmet Orhan, Genel Başkan Yardımcısı Bedriye Çınarbaş ile çok sayıda üye katıldı. Üyelerle tanışma toplantısı yaptıklarını belirten Uzun, Anadolu Kadın Gücü Derneği olarak kentte yapacakları çalışmaları değerlendiklerini belirterek, başarılı bir toplantı düzenlediklerini bildirdi.
ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Kadın Gücü Derneği Eskişehir Şubesi tarafından tanışma etkinliği düzenlendi. Kent merkezindeki bir restoranda düzenlenen...

ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Kadın Gücü Derneği Eskişehir Şubesi tarafından tanışma etkinliği düzenlendi.

Kent merkezindeki bir restoranda düzenlenen etkinliğe, Anadolu Kadın Gücü Derneği Genel Başkanı Saadet Arslan, Eskişehir Şube Başkanı Gülçin Uzun, Karadeniz Derneği Genel Başkanı İsmet Orhan, Genel Başkan Yardımcısı Bedriye Çınarbaş ile çok sayıda üye katıldı.

Üyelerle tanışma toplantısı yaptıklarını belirten Uzun, Anadolu Kadın Gücü Derneği olarak kentte yapacakları çalışmaları değerlendiklerini belirterek, başarılı bir toplantı düzenlediklerini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.