pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Anadolu Ajansı 97 Yaşında

06.04.2017 - 10:13, Güncelleme: 06.04.2017 - 10:13
 

Anadolu Ajansı 97 Yaşında

Sivas Valisi Gül, kutlama mesajı yayımladı

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Anadolu Ajansı'nın (AA) kuruluşunun 97. yılını kutladı. Gül, AA'nın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, küreselleşme kavramının yoğun bir şekilde hissedildiği çağda, medyanın öneminin daha da belirginleştiğine işaret ederek, "Teknolojik gelişmelerin hızla yaşanması ve yaygınlaşması ile de etkinlik alanı genişlemiştir. Bugün insanımız yalnızca bölgesinde yaşanan gelişmelerle yetinmeyip, dünyanın tüm bölgelerinde neler olduğu hakkındaki bilgiye hızlı ve güvenilir bir şekilde ulaşmak istemektedir." ifadelerini kullandı.AA'nın önemine dikkati çeken Gül, şunları kaydetti: "Bu çerçevede 1920 yılından itibaren doğru, güvenilir, hızlı ve ilkeli habercilik anlayışı ile hareket eden Anadolu Ajansı'nın, ilimizde yaşanan gelişmeleri ülkemize ve dünyaya duyurma hususunda önemli katkılar sağladığı inancındayım. Bu duygu ve düşüncelerle Anadolu Ajansı'nın kuruluşunun 97. yıl dönümünü kutlar, başarılarla dolu nice yıllar dilerim."
Sivas Valisi Gül, kutlama mesajı yayımladı

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Anadolu Ajansı'nın (AA) kuruluşunun 97. yılını kutladı.

Gül, AA'nın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, küreselleşme kavramının yoğun bir şekilde hissedildiği çağda, medyanın öneminin daha da belirginleştiğine işaret ederek, "Teknolojik gelişmelerin hızla yaşanması ve yaygınlaşması ile de etkinlik alanı genişlemiştir. Bugün insanımız yalnızca bölgesinde yaşanan gelişmelerle yetinmeyip, dünyanın tüm bölgelerinde neler olduğu hakkındaki bilgiye hızlı ve güvenilir bir şekilde ulaşmak istemektedir." ifadelerini kullandı.

AA'nın önemine dikkati çeken Gül, şunları kaydetti:

"Bu çerçevede 1920 yılından itibaren doğru, güvenilir, hızlı ve ilkeli habercilik anlayışı ile hareket eden Anadolu Ajansı'nın, ilimizde yaşanan gelişmeleri ülkemize ve dünyaya duyurma hususunda önemli katkılar sağladığı inancındayım. Bu duygu ve düşüncelerle Anadolu Ajansı'nın kuruluşunun 97. yıl dönümünü kutlar, başarılarla dolu nice yıllar dilerim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.