pendik escort bayan
ak

Ampute Futbolun Şampiyonu Osmanlıspor

15.05.2018 - 11:13, Güncelleme: 15.05.2018 - 11:13
 

Ampute Futbolun Şampiyonu Osmanlıspor

- Osmanlıspor Engelliler Spor Kulübü Teknik Direktörü Temiz:- "Sezon öncesinde şampiyonluğu bekliyorduk"- "TSK ile rekabetimiz, Galatasaray-Fenerbahçe, Barcelona-Real Madrid gibidir"- Takım kaptanı Şeyhmuz:- "Sezon öncesinde şampiyonluğu bekliyorduk"

ANKARA (AA) - ÖMER HAKAN KİBAR - Spor Toto Süper Lig'e veda eden Osmanlıspor'un Ampute Futbol Takımı, 2017-2018 sezonunu şampiyon tamamlayarak, 3. kez mutlu sona ulaştı.Ampute Futbol Süper Ligi'nde, 2017-2018 sezonunda şampiyonluğa ulaşan başkent ekibinin teknik direktörü İsmail Temiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ekibine güvendiğini, onların da bu güveni sarsmadığını belirterek, "Bundan sonra devam edersek yine şampiyonlukları almaya devam edeceğiz." dedi.Kariyerinde 7 ayrı takımla şampiyonluklara ulaştığını dile getiren Temiz, şöyle konuştu:"Büyük Başkent, Gençlerbirliği, Ankara Genç Spor, Ankara Engelliler, Ankara Yenimahalle Belediyespor, Ankara Yıldızlar ve Osmanlıspor olarak devam ediyoruz. Kariyerimdeki dokuzuncu Süper Lig şampiyonluğu. Ayrıca bir tane de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu var. Türkiye Kupası'nı da 3 kez kazandık. Yolumuza devam ediyoruz.""Aynı şekilde devam etmek istiyoruz." diyen Temiz, "Yurt dışından oyuncu getiriyoruz ama oyuncu kalitesi çok yüksek. Dünya kalitesindeki oyuncular size katkı sağlıyor. Geçen 4 yılda yaşadıklarımız nedeniyle Osmanlıspor ailesine teşekkür ediyoruz. Bundan sonra devam ederiz ama Osmanlıspor'un durumu belli." değerlendirmesini yaptı.- "Her zaman birbirimizle yarış halindeyiz"Temiz, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Rehabilitasyon Engelliler Spor Kulübü ile her zaman yarış içinde olduklarını belirterek, "TSK ile rekabetimiz, Galatasaray-Fenerbahçe, Barcelona-Real Madrid gibidir." ifadesini kullandı.İki başkent ekibinin ampute futbolda iddialı olduğunu belirten Temiz, şunları kaydetti:"Ampute futbolu Türkiye'de ilk başlatan TSK Rehabilitasyon Merkezi. Ben de ampute futbola orada başladım. Ampute açısından büyük bir kulüp. Her zaman birbirimizle yarış halindeyiz. Bu nedenle şampiyonluk Ankara'dan dışarı hiç çıkmadı."- Takım kaptanı Şeymuz: "İyi niyetli bir başkanımız var"Osmanlıspor Engelliler Spor Kulübünün takım kaptanı Şeyhmuz Erdinç, "Benim kariyerimdeki sekizinci, takım olarak 9. şampiyonluğumuz. Sezon öncesinde şampiyonluğu bekliyorduk." diye konuştu. Sezon başında iyi bir ekip kurduklarını anlatan Şeyhmuz, "İyi bir çalışmayla kimsenin yapamayacağı bir şey yaptık. İyi bir hocamız, iyi niyetli bir başkanımız var. Onlarla beraber iyi bir ivme yakaladık. Akıllı hareket ederek şampiyonluğu kazandık." ifadelerini kullandı.Ampute futbolcu, şunları söyledi:"TSK ile aramızda Fenerbahçe-Galatasaray rekabeti var. Sivil hayatta hepsiyle görüşüyoruz ama aramızda rekabet var. Onlarda bunun getirdiği bir hırs var. O yüzden bu hırs sahaya yansıyor. Onları da mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum."
- Osmanlıspor Engelliler Spor Kulübü Teknik Direktörü Temiz:- "Sezon öncesinde şampiyonluğu bekliyorduk"- "TSK ile rekabetimiz, Galatasaray-Fenerbahçe, Barcelona-Real Madrid gibidir"- Takım kaptanı Şeyhmuz:- "Sezon öncesinde şampiyonluğu bekliyorduk"


ANKARA (AA) - ÖMER HAKAN KİBAR - Spor Toto Süper Lig'e veda eden Osmanlıspor'un Ampute Futbol Takımı, 2017-2018 sezonunu şampiyon tamamlayarak, 3. kez mutlu sona ulaştı.

Ampute Futbol Süper Ligi'nde, 2017-2018 sezonunda şampiyonluğa ulaşan başkent ekibinin teknik direktörü İsmail Temiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ekibine güvendiğini, onların da bu güveni sarsmadığını belirterek, "Bundan sonra devam edersek yine şampiyonlukları almaya devam edeceğiz." dedi.

Kariyerinde 7 ayrı takımla şampiyonluklara ulaştığını dile getiren Temiz, şöyle konuştu:

"Büyük Başkent, Gençlerbirliği, Ankara Genç Spor, Ankara Engelliler, Ankara Yenimahalle Belediyespor, Ankara Yıldızlar ve Osmanlıspor olarak devam ediyoruz. Kariyerimdeki dokuzuncu Süper Lig şampiyonluğu. Ayrıca bir tane de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu var. Türkiye Kupası'nı da 3 kez kazandık. Yolumuza devam ediyoruz."

"Aynı şekilde devam etmek istiyoruz." diyen Temiz, "Yurt dışından oyuncu getiriyoruz ama oyuncu kalitesi çok yüksek. Dünya kalitesindeki oyuncular size katkı sağlıyor. Geçen 4 yılda yaşadıklarımız nedeniyle Osmanlıspor ailesine teşekkür ediyoruz. Bundan sonra devam ederiz ama Osmanlıspor'un durumu belli." değerlendirmesini yaptı.


- "Her zaman birbirimizle yarış halindeyiz"


Temiz, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Rehabilitasyon Engelliler Spor Kulübü ile her zaman yarış içinde olduklarını belirterek, "TSK ile rekabetimiz, Galatasaray-Fenerbahçe, Barcelona-Real Madrid gibidir." ifadesini kullandı.

İki başkent ekibinin ampute futbolda iddialı olduğunu belirten Temiz, şunları kaydetti:

"Ampute futbolu Türkiye'de ilk başlatan TSK Rehabilitasyon Merkezi. Ben de ampute futbola orada başladım. Ampute açısından büyük bir kulüp. Her zaman birbirimizle yarış halindeyiz. Bu nedenle şampiyonluk Ankara'dan dışarı hiç çıkmadı."


- Takım kaptanı Şeymuz: "İyi niyetli bir başkanımız var"


Osmanlıspor Engelliler Spor Kulübünün takım kaptanı Şeyhmuz Erdinç, "Benim kariyerimdeki sekizinci, takım olarak 9. şampiyonluğumuz. Sezon öncesinde şampiyonluğu bekliyorduk." diye konuştu.

Sezon başında iyi bir ekip kurduklarını anlatan Şeyhmuz, "İyi bir çalışmayla kimsenin yapamayacağı bir şey yaptık. İyi bir hocamız, iyi niyetli bir başkanımız var. Onlarla beraber iyi bir ivme yakaladık. Akıllı hareket ederek şampiyonluğu kazandık." ifadelerini kullandı.

Ampute futbolcu, şunları söyledi:

"TSK ile aramızda Fenerbahçe-Galatasaray rekabeti var. Sivil hayatta hepsiyle görüşüyoruz ama aramızda rekabet var. Onlarda bunun getirdiği bir hırs var. O yüzden bu hırs sahaya yansıyor. Onları da mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.