pendik escort bayan
ak

Ampute Futbolda Şampiyon Osmanlıspor

12.05.2018 - 15:38, Güncelleme: 12.05.2018 - 15:38
 

Ampute Futbolda Şampiyon Osmanlıspor

- Başkent ekibi, Süper Lig'in son maçında deplasmanda TSK Rehabilitasyon Engelliler'i 5-1 yenerek şampiyon oldu

ANKARA (AA) - Osmanlıspor Engelliler Spor Kulübü, Ampute Futbol Süper Ligi'nde 2017-2018 sezonunu şampiyon tamamladı.Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) 19 Eylül Spor Tesisleri'nde oynanan sezonun 18. ve son maçında TSK Rehabilitasyon Engelliler ile Osmanlıspor karşı karşıya geldi. Rakibini 5-1 mağlup eden Osmanlıspor, şampiyonluğa ulaştı.Karşılaşmada Osmanlıspor'un gollerini Savaş Kaya (3), Seyhmus Erdinç ve Abderraouf Ouchenne atarken, ev sahibi ekibin tek golünü penaltıdan Muhammet Yeğen kaydetti.Osmanlıspor, sezonu 16 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgiyle tamamlayarak, 49 puanla mutlu sona ulaştı. Karşılaşma sonunda kupa töreni gerçekleştirildi. Osmanlıspor Engelliler Spor Kulübü şampiyonluk kupasını, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Asbaşkanı İrfan Çelik'in elinden aldı. Sezonu ikinci tamamlayan TSK Rehabilitasyon Engelliler Spor Kulübünün madalya ve kupasını ise federasyon yönetim kurulu üyesi Merve Arslaner takdim etti.
- Başkent ekibi, Süper Lig'in son maçında deplasmanda TSK Rehabilitasyon Engelliler'i 5-1 yenerek şampiyon oldu


ANKARA (AA) - Osmanlıspor Engelliler Spor Kulübü, Ampute Futbol Süper Ligi'nde 2017-2018 sezonunu şampiyon tamamladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) 19 Eylül Spor Tesisleri'nde oynanan sezonun 18. ve son maçında TSK Rehabilitasyon Engelliler ile Osmanlıspor karşı karşıya geldi. Rakibini 5-1 mağlup eden Osmanlıspor, şampiyonluğa ulaştı.

Karşılaşmada Osmanlıspor'un gollerini Savaş Kaya (3), Seyhmus Erdinç ve Abderraouf Ouchenne atarken, ev sahibi ekibin tek golünü penaltıdan Muhammet Yeğen kaydetti.

Osmanlıspor, sezonu 16 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgiyle tamamlayarak, 49 puanla mutlu sona ulaştı.

Karşılaşma sonunda kupa töreni gerçekleştirildi. Osmanlıspor Engelliler Spor Kulübü şampiyonluk kupasını, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Asbaşkanı İrfan Çelik'in elinden aldı. Sezonu ikinci tamamlayan TSK Rehabilitasyon Engelliler Spor Kulübünün madalya ve kupasını ise federasyon yönetim kurulu üyesi Merve Arslaner takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.