pendik escort bayan
ak

Ampute Futbolcularından Vali Kamçı'ya Ziyaret

20.10.2017 - 16:53, Güncelleme: 20.10.2017 - 16:53
 

Ampute Futbolcularından Vali Kamçı'ya Ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Avrupa şampiyonu Ampute Milli Takımı oyuncularından Feyyaz Gözaçık ve Mehmet Yunsur'u makamında kabul etti.Valilikten...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Avrupa şampiyonu Ampute Milli Takımı oyuncularından Feyyaz Gözaçık ve Mehmet Yunsur'u makamında kabul etti.Valilikten yapılan açıklamaya göre Vali Kamçı, Avrupa şampiyonu Ampute Milli Takımı oyuncularından Gözaçık ve Yunsur'u ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti. Gözüaçık ve Yunsur da kendilerini kabul eden Vali Kamçı'ya teşekkür ederek, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda milli takım olarak yaptıkları maçlar ve şampiyona hakkında bilgi verdi. Vali Kamçı, başarılarından dolayı sporcuları Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Avrupa şampiyonu Ampute Milli Takımı oyuncularından Feyyaz Gözaçık ve Mehmet Yunsur'u makamında kabul etti.Valilikten...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Avrupa şampiyonu Ampute Milli Takımı oyuncularından Feyyaz Gözaçık ve Mehmet Yunsur'u makamında kabul etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre Vali Kamçı, Avrupa şampiyonu Ampute Milli Takımı oyuncularından Gözaçık ve Yunsur'u ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.

Gözüaçık ve Yunsur da kendilerini kabul eden Vali Kamçı'ya teşekkür ederek, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda milli takım olarak yaptıkları maçlar ve şampiyona hakkında bilgi verdi.

Vali Kamçı, başarılarından dolayı sporcuları Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.