pendik escort bayan
ak

Ambulans helikopter İsa bebek için havalandı

Yaşam 04.10.2016 - 20:24, Güncelleme: 04.10.2016 - 20:24
 

Ambulans helikopter İsa bebek için havalandı

YOZGAT'ta dünyaya gelen prematüre bebek, ambulans helikopterle getirildiği Sivas'ta tedaviye alındı.

YOZGAT'ta dünyaya gelen prematüre bebek, ambulans helikopterle getirildiği Sivas'ta tedaviye alındı.Yozgat Devlet Hastanesi'nde prematüre olarak dünyaya gelen Gülcan ve Nuri Savran çiftinin ikinci çocukları İsa, yoğun bakım ihtiyacı üzerine Sağlık Bakanlığı tarafından tahsis edilen ambulans helikopter ile Sivas'a getirildi. Sivas Medicana Hastanesi Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alınan İsa bebeğin durumu hakkında açıklama yapan Yeni Doğan ve Çocuk Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Hakan Şentürk, 31 haftalık iken dünyaya gelen İsa bebeği 15 gün içerisinde taburcu edeceklerini söyledi. Sivas'a sevk edilirken mekanik ventilasyon solunum desteğinde bulunulduğunu da sözlerine ekleyen Uzm. Dr. Şentürk, "Hastamız erken doğum yani prematüre nedeniyle Yozgat Devlet Hastanesi'nde doğmuş. Oradaki yoğun bakım ihtiyacı nedeniyle Sağlık Bakanlığı'nın imkanları dahilinde 112 tarafından hastanemize helikopter ambulans ile sevk edilerek yoğun bakımımıza kabul edilmiştir. Mekanik ventilasyon solunum desteğinde bulunulmuş, daha sonra mekanik ventilasyondan ayrılarak destek tedavisine halen devam etmektedir. Ailemiz ile birlikte bebeğimizin bakımını yaparak inşallah en kısa zamanda bebeği ailesine teslim etmek üzere tedavisini planlamış bulunmaktayız. Şuan için bebeğimizin durumu stabil. Solunumu daha iyi ve azar azar beslenmesine başlamış bulunmaktayız. Hastanın kilo alması için bekleyeceğiz, bu da yaklaşık 15 günü bulacak" dedi.FOTOĞRAFLI
YOZGAT'ta dünyaya gelen prematüre bebek, ambulans helikopterle getirildiği Sivas'ta tedaviye alındı.

YOZGAT'ta dünyaya gelen prematüre bebek, ambulans helikopterle getirildiği Sivas'ta tedaviye alındı.

Yozgat Devlet Hastanesi'nde prematüre olarak dünyaya gelen Gülcan ve Nuri Savran çiftinin ikinci çocukları İsa, yoğun bakım ihtiyacı üzerine Sağlık Bakanlığı tarafından tahsis edilen ambulans helikopter ile Sivas'a getirildi. Sivas Medicana Hastanesi Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alınan İsa bebeğin durumu hakkında açıklama yapan Yeni Doğan ve Çocuk Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Hakan Şentürk, 31 haftalık iken dünyaya gelen İsa bebeği 15 gün içerisinde taburcu edeceklerini söyledi. Sivas'a sevk edilirken mekanik ventilasyon solunum desteğinde bulunulduğunu da sözlerine ekleyen Uzm. Dr. Şentürk, "Hastamız erken doğum yani prematüre nedeniyle Yozgat Devlet Hastanesi'nde doğmuş. Oradaki yoğun bakım ihtiyacı nedeniyle Sağlık Bakanlığı'nın imkanları dahilinde 112 tarafından hastanemize helikopter ambulans ile sevk edilerek yoğun bakımımıza kabul edilmiştir. Mekanik ventilasyon solunum desteğinde bulunulmuş, daha sonra mekanik ventilasyondan ayrılarak destek tedavisine halen devam etmektedir. Ailemiz ile birlikte bebeğimizin bakımını yaparak inşallah en kısa zamanda bebeği ailesine teslim etmek üzere tedavisini planlamış bulunmaktayız. Şuan için bebeğimizin durumu stabil. Solunumu daha iyi ve azar azar beslenmesine başlamış bulunmaktayız. Hastanın kilo alması için bekleyeceğiz, bu da yaklaşık 15 günü bulacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Ambulans helikopter İsa bebek için havalandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.