pendik escort bayan
ak

Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği

13.10.2017 - 18:43, Güncelleme: 13.10.2017 - 18:43
 

Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından amatör spor kulüplerine alınan spor malzemelerinin dağıtım töreni düzenlendi.Fidan Yazıcıoğlu...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından amatör spor kulüplerine alınan spor malzemelerinin dağıtım töreni düzenlendi.Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'ndeki törende konuşan Vali Davut Gül, Sivas'ta spor için çok sayıda çalışma yapıldığını, bunun da gençlere değer verildiğinin göstergesi olduğunu söyledi.Spor için tesisler de yapıldığını anlatan Gül, "Gençlik ve Spor Bakanlığımız her sene yaptığı gibi amatör sporculara malzeme yardımına başladı. Spor yapmak iyi ama bunu amatör olarak yapmak daha iyi. Gençlerimizi, aileleri ve hocalarımızı tebrik ediyorum. Asla spor yapmaktan vazgeçmeyin. Hepinizi sevdiğimizi unutmayın. İmkanlar ölçüsünde kamunun bütün imkanlaını size sunacağımıza emin olun." diye konuştu.Gül, dağıtılan malzemelerin içerisinde eşofman takımı ve yağmurluk olduğunu belirterek, spor ayakkabısını da Valiliğin dağıtacağını sözlerine ekledi.Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç da Sivas'ta amatör spor kulüpleri hakkında bilgi vererek, "Bu yıl 67 kulübümüze malzeme dağıtacağız. İnşallah bunun artmasını umut ediyoruz. Çünkü amatör kulüplerimizin desteğe ihtiyacı var." ifadelerini kullandı.Konuşmaların ardından kulüplere malzemeleri dağıtıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından amatör spor kulüplerine alınan spor malzemelerinin dağıtım töreni düzenlendi.Fidan Yazıcıoğlu...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından amatör spor kulüplerine alınan spor malzemelerinin dağıtım töreni düzenlendi.

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'ndeki törende konuşan Vali Davut Gül, Sivas'ta spor için çok sayıda çalışma yapıldığını, bunun da gençlere değer verildiğinin göstergesi olduğunu söyledi.

Spor için tesisler de yapıldığını anlatan Gül, "Gençlik ve Spor Bakanlığımız her sene yaptığı gibi amatör sporculara malzeme yardımına başladı. Spor yapmak iyi ama bunu amatör olarak yapmak daha iyi. Gençlerimizi, aileleri ve hocalarımızı tebrik ediyorum. Asla spor yapmaktan vazgeçmeyin. Hepinizi sevdiğimizi unutmayın. İmkanlar ölçüsünde kamunun bütün imkanlaını size sunacağımıza emin olun." diye konuştu.

Gül, dağıtılan malzemelerin içerisinde eşofman takımı ve yağmurluk olduğunu belirterek, spor ayakkabısını da Valiliğin dağıtacağını sözlerine ekledi.

Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç da Sivas'ta amatör spor kulüpleri hakkında bilgi vererek, "Bu yıl 67 kulübümüze malzeme dağıtacağız. İnşallah bunun artmasını umut ediyoruz. Çünkü amatör kulüplerimizin desteğe ihtiyacı var." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kulüplere malzemeleri dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.