pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Amatör Futbolda 2017-2018 Sezonu Açıldı

22.09.2017 - 16:58, Güncelleme: 22.09.2017 - 16:58
 

Amatör Futbolda 2017-2018 Sezonu Açıldı

Açılışta Antrenörler ve Şöhretler Karması maç yaptı

ANKARA (AA) - Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun (AASKF) organize ettiği 2017-2018 Ankara Amatör Futbol Sezonu açıldı.19 Mayıs dış sahalardaki törende konuşan AASKF Başkanı Murat Kandazoğlu, tüm camiaya kazasız ve fair play çerçevesinde bir sezon dileğinde bulundu.Açılışta Antrenörler ve Şöhretler Karması maç yaptı. AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan da maçı izledi.
Açılışta Antrenörler ve Şöhretler Karması maç yaptı

ANKARA (AA) - Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun (AASKF) organize ettiği 2017-2018 Ankara Amatör Futbol Sezonu açıldı.

19 Mayıs dış sahalardaki törende konuşan AASKF Başkanı Murat Kandazoğlu, tüm camiaya kazasız ve fair play çerçevesinde bir sezon dileğinde bulundu.

Açılışta Antrenörler ve Şöhretler Karması maç yaptı. AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan da maçı izledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.