pendik escort bayan
ak

Alzaymır Hastalığı Kısa Film Yarışması

24.05.2017 - 09:23, Güncelleme: 24.05.2017 - 09:23
 

Alzaymır Hastalığı Kısa Film Yarışması

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Köprübaşı Lions Kulübü tarafından alzaymır hastaları yararına kısa film yarışması düzenlendi.Lions 118-K Yönetim Çevresi...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Köprübaşı Lions Kulübü tarafından alzaymır hastaları yararına kısa film yarışması düzenlendi.Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu Başkanı Ender Tukay, Alzaymırın çağın hastalığı olduğunu belirterek, "Özellikle federasyonumuz çok geniş bir coğrafyada etkinlikler düzenliyor. Alzaymır hastalığına çok önem veriyoruz. Bugünkü etkinlikle üçüncü alzaymır hasta bakım evimiz açılacak." dedi.Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler tarafından hazırlanan ve dereceye giren 10 kısa filmin gösterimi yapıldı.Programa, CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve oyuncu İpek Tuzcuoğlu'nun yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Köprübaşı Lions Kulübü tarafından alzaymır hastaları yararına kısa film yarışması düzenlendi.Lions 118-K Yönetim Çevresi...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Köprübaşı Lions Kulübü tarafından alzaymır hastaları yararına kısa film yarışması düzenlendi.

Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu Başkanı Ender Tukay, Alzaymırın çağın hastalığı olduğunu belirterek, "Özellikle federasyonumuz çok geniş bir coğrafyada etkinlikler düzenliyor. Alzaymır hastalığına çok önem veriyoruz. Bugünkü etkinlikle üçüncü alzaymır hasta bakım evimiz açılacak." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler tarafından hazırlanan ve dereceye giren 10 kısa filmin gösterimi yapıldı.

Programa, CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve oyuncu İpek Tuzcuoğlu'nun yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.