pendik escort bayan
ak

Altınyıldız Classics Bayi Arayışında

Spor 02.05.2017 - 16:08, Güncelleme: 02.05.2017 - 16:08
 

Altınyıldız Classics Bayi Arayışında

Yatırımcılarla Antalya Franchise Expo Eurasia Bayilik Fuarında buluşacak olan Altınyıldız Classics, Türkiye çapında bayiler arıyor

İSTANBUL (AA) - Yatırımcılarla Antalya Franchise Expo Eurasia Bayilik Fuarında buluşacak olan Altınyıldız Classics, Türkiye çapında bayiler aradığını duyurdu.Altınyıldız Classics'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Boyner Holding kuruluşu olan Altınyıldız Tekstil ve Konfeksiyon AŞ bünyesine hizmet veren Altınyıldız Classics, yatırımcılar ile Antalya Franchise Expo Eurasia Bayilik Fuarında bir araya gelecek. Açıklamada şirketin Türkiye çapında bayiler aradığı da billdirildi.Açıklamada yer alan bilgilere göre, Antalya Franchise Expo Eurasia Bayilik Fuarı, Arı Fuarcılık tarafından 18-21 Mayıs'ta Antalya Expo Center-ANFAŞ'da düzenlenecek.
Yatırımcılarla Antalya Franchise Expo Eurasia Bayilik Fuarında buluşacak olan Altınyıldız Classics, Türkiye çapında bayiler arıyor

İSTANBUL (AA) - Yatırımcılarla Antalya Franchise Expo Eurasia Bayilik Fuarında buluşacak olan Altınyıldız Classics, Türkiye çapında bayiler aradığını duyurdu.

Altınyıldız Classics'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Boyner Holding kuruluşu olan Altınyıldız Tekstil ve Konfeksiyon AŞ bünyesine hizmet veren Altınyıldız Classics, yatırımcılar ile Antalya Franchise Expo Eurasia Bayilik Fuarında bir araya gelecek. Açıklamada şirketin Türkiye çapında bayiler aradığı da billdirildi.

Açıklamada yer alan bilgilere göre, Antalya Franchise Expo Eurasia Bayilik Fuarı, Arı Fuarcılık tarafından 18-21 Mayıs'ta Antalya Expo Center-ANFAŞ'da düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.