pendik escort bayan
ak

Altınyayla'da bir kişi intihar etti

03.10.2015 - 01:58, Güncelleme: 03.10.2015 - 01:58
 

Altınyayla'da bir kişi intihar etti

Sivas Altınyayla ilçesine bağlı Güzeloğlan köyünden 13 çocuk babası Kahraman Turhan intihar etti.

Sivas’ın Altınyayla İlçesine bağlı Güzeloğlan köyünde kendini asan Kahraman Turan hayatını kaybetti. Altınyayla ilçesi Güzeloğlan köyünde yaşayan Kahraman Turan (57) eşinin ekmek yapmak için evden ayrıldığı bir saatte  çocuklarını okula gönderdikten sonra intihar etti. 2 evliliğinden dolayı eşleri ile  sorunlar yaşadığı iddia edilen Turan'ın maddi yöndende sıkıntıları olduğu öğrenildi.  2 eşinden toplam 13 çocuk sahibi olan Turan’ın ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı. - Altınyayla
Sivas Altınyayla ilçesine bağlı Güzeloğlan köyünden 13 çocuk babası Kahraman Turhan intihar etti.

Sivas’ın Altınyayla İlçesine bağlı Güzeloğlan köyünde kendini asan Kahraman Turan hayatını kaybetti.

 

Altınyayla ilçesi Güzeloğlan köyünde yaşayan Kahraman Turan (57) eşinin ekmek yapmak için evden ayrıldığı bir saatte  çocuklarını okula gönderdikten sonra intihar etti. 2 evliliğinden dolayı eşleri ile  sorunlar yaşadığı iddia edilen Turan'ın maddi yöndende sıkıntıları olduğu öğrenildi.

 

2 eşinden toplam 13 çocuk sahibi olan Turan’ın ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı. - Altınyayla

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.