pendik escort bayan
ak

Altınyayla B.Başkan Mermer’in Ramazan Bayramı Mesajı

28.07.2014 - 19:05, Güncelleme: 28.07.2014 - 19:05
 

Altınyayla B.Başkan Mermer’in Ramazan Bayramı Mesajı

Sivas'ın Altınyayla ilçesi Altınyayla Belediye Başkanı Necmettin Mermer, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Altınyayla Belediye Başkanı Necmettin Mermer; “Millet olarak bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavrayarak iyiye ve güzele yönelmeli; hayatımıza hoşgörüyü egemen kılarak, her türlü dargınlık ve kırgınlıkları bir tarafa bırakıp kucaklaşabilmeliyiz” dedi. Ramazan Bayramı’nın Türkiye ve İslam alemine barış, huzur ve kardeşlik getirmesi dileğinde bulunan Mermer, “Dua ve mağfiret ayı olan Ramazan ayının barış, kardeşlik ve bereketini tüm benliğimizle hissedip yaşamanın huzuruyla bir bayram gününe daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, birlik ve dirliğimize hizmet eden özel günlerdir. Millet olarak bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavrayarak iyiye ve güzele yönelmeli; hayatımıza hoşgörüyü egemen kılarak, her türlü dargınlık ve kırgınlıkları bir tarafa bırakıp kucaklaşabilmeliyiz” ifadelerini kullandı.   En samimi duygularla tüm milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sevgi, barış ve hoşgörünün hakim olduğu nice bayramlar yaşamamızı diliyorum” şeklinde konuştu. Ayrıca Altınyayla Belediye Başkanı Necmettin Mermer; Türk ve İslam coğrafyasında yaşanan zulümlerin son bulması dileğinde bulundu.  ALTINYAYLA
Sivas'ın Altınyayla ilçesi Altınyayla Belediye Başkanı Necmettin Mermer, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Altınyayla Belediye Başkanı Necmettin Mermer; “Millet olarak bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavrayarak iyiye ve güzele yönelmeli; hayatımıza hoşgörüyü egemen kılarak, her türlü dargınlık ve kırgınlıkları bir tarafa bırakıp kucaklaşabilmeliyiz” dedi.


Ramazan Bayramı’nın Türkiye ve İslam alemine barış, huzur ve kardeşlik getirmesi dileğinde bulunan Mermer, “Dua ve mağfiret ayı olan Ramazan ayının barış, kardeşlik ve bereketini tüm benliğimizle hissedip yaşamanın huzuruyla bir bayram gününe daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, birlik ve dirliğimize hizmet eden özel günlerdir. Millet olarak bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavrayarak iyiye ve güzele yönelmeli; hayatımıza hoşgörüyü egemen kılarak, her türlü dargınlık ve kırgınlıkları bir tarafa bırakıp kucaklaşabilmeliyiz” ifadelerini kullandı.

 

En samimi duygularla tüm milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sevgi, barış ve hoşgörünün hakim olduğu nice bayramlar yaşamamızı diliyorum” şeklinde konuştu.


Ayrıca Altınyayla Belediye Başkanı Necmettin Mermer; Türk ve İslam coğrafyasında yaşanan zulümlerin son bulması dileğinde bulundu.  ALTINYAYLA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.