pendik escort bayan
ak

Altınsoy, Müsiad'ın Dost Meclisi'ne Konuk Oldu

20.03.2018 - 13:38, Güncelleme: 20.03.2018 - 13:38
 

Altınsoy, Müsiad'ın Dost Meclisi'ne Konuk Oldu

AKSARAY (AA) - Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Şubesi tarafından düzenlenen Dost Meclisi toplantısının bu ay ki konuğu AK...

AKSARAY (AA) - Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Şubesi tarafından düzenlenen Dost Meclisi toplantısının bu ay ki konuğu AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy oldu. Altınsoy, programda MÜSİAD üyelerinin şehre dair plan ve projelerini dinledi. Amaçlarının birlik ve beraberlik içerisinde Aksaray'ı bulunduğu noktadan daha ileriye taşımak olduğunu ifade eden Altınsoy, bunun için istişare ve fikir alışverişlerini önemsediklerini belirtti.MÜSİAD Aksaray Şube Başkanı Eyüp Dağdaş ise toplantının, tanışma ve istişare amacı taşıdığını aktararak, katılımcılara teşekkür etti.
AKSARAY (AA) - Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Şubesi tarafından düzenlenen Dost Meclisi toplantısının bu ay ki konuğu AK...

AKSARAY (AA) - Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray Şubesi tarafından düzenlenen Dost Meclisi toplantısının bu ay ki konuğu AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy oldu.

Altınsoy, programda MÜSİAD üyelerinin şehre dair plan ve projelerini dinledi.

Amaçlarının birlik ve beraberlik içerisinde Aksaray'ı bulunduğu noktadan daha ileriye taşımak olduğunu ifade eden Altınsoy, bunun için istişare ve fikir alışverişlerini önemsediklerini belirtti.

MÜSİAD Aksaray Şube Başkanı Eyüp Dağdaş ise toplantının, tanışma ve istişare amacı taşıdığını aktararak, katılımcılara teşekkür etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.