pendik escort bayan
ak

Altınsoy, Cumhuriyet Bayramı Nedeniyle Mesaj Yayımladı

28.10.2016 - 12:28, Güncelleme: 28.10.2016 - 12:28
 

Altınsoy, Cumhuriyet Bayramı Nedeniyle Mesaj Yayımladı

SİVAS (AA) - Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Milli Eğitim Müdürü...

SİVAS (AA) - Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Milli Eğitim Müdürü Altınsoy mesajında Türkiye Cumhuriyeti’nin 93. yıldönümünü gururla kutluyoruz diyerek şunları kaydetti:"93 yıllık bu tarih, milletimizin en zor şartlarda nasıl yeniden ayağa kalkabileceğini gösteren, geleceğimiz için bize umut veren sayısız vesikalarla doludur. Biz eğitimcilerin yegane görevi 600 yıllık bir cihan devletinin mirası üzerinde yükselen genç Cumhuriyetimizi, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma mücadelesini yılmadan sürdürmektir. Son dönemde yaşanan olaylar göstermiştir ki millet iradesine, hür iradeye dayanmayan her girişim hüsrana uğramaya mahkumdur. Cumhuriyet ise hür iradenin teminatıdır. Bizler eğitim camiasının neferleri olarak yaşanan hadiselerden dersler çıkarmalı kökü dışarıda olan şer şebekelerine karşı milli menfaatleri her şeyin üzerinde tutma bilincini öğrencilerimize aşılamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve vatan için kanlarını dökmüş aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yad ediyor. Cumhuriyet Bayramınızı Kutluyorum."
SİVAS (AA) - Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Milli Eğitim Müdürü...

SİVAS (AA) - Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Milli Eğitim Müdürü Altınsoy mesajında Türkiye Cumhuriyeti’nin 93. yıldönümünü gururla kutluyoruz diyerek şunları kaydetti:

"93 yıllık bu tarih, milletimizin en zor şartlarda nasıl yeniden ayağa kalkabileceğini gösteren, geleceğimiz için bize umut veren sayısız vesikalarla doludur. Biz eğitimcilerin yegane görevi 600 yıllık bir cihan devletinin mirası üzerinde yükselen genç Cumhuriyetimizi, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma mücadelesini yılmadan sürdürmektir. Son dönemde yaşanan olaylar göstermiştir ki millet iradesine, hür iradeye dayanmayan her girişim hüsrana uğramaya mahkumdur.

Cumhuriyet ise hür iradenin teminatıdır. Bizler eğitim camiasının neferleri olarak yaşanan hadiselerden dersler çıkarmalı kökü dışarıda olan şer şebekelerine karşı milli menfaatleri her şeyin üzerinde tutma bilincini öğrencilerimize aşılamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve vatan için kanlarını dökmüş aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yad ediyor. Cumhuriyet Bayramınızı Kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.