pendik escort bayan
ak

Altınsoy, Aday Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

21.07.2016 - 17:28, Güncelleme: 21.07.2016 - 17:28
 

Altınsoy, Aday Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

SİVAS (AA) - Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, "Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci" kapsamında aday öğretmenlerle bir araya geldi.Milli Eğitim...

SİVAS (AA) - Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, "Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci" kapsamında aday öğretmenlerle bir araya geldi.Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda, Altınsoy, öğretmenlere protokol kuralları hakkında sunum yaptı.Daha sonra öğretmenlik mesleğine ilişkin önemli tavsiyelerde bulunan Altınsoy, öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu belirtti.Altınsoy, öğretmenlerin ülkeye faydalı çocuklar yetiştireceğine inandığını aktararak, "Öğrencilerinizin iyiliklerini açığa çıkartın. Önce insan sonra öğretmen olan bizlerin birinci tür ilgiyi çevremizdekilere göstermek gibi bir erdemimiz olmalıdır. İnsanlar üzerinde olumlu bir etki bırakmak durumundayız. Öğrenciye sunulabilecek en güzel iyiliklerden biri onları dinlemektir. Öğretmenlik, stresi yoğun olan bir meslektir. Gerek okul yaşantımızda gerekse okul dışı yaşantımızda sakin olmayı başarabilmek birçok sorunu çözmenin en büyük yardımcısıdır." ifadelerini kullandı.Programa, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Tan, Milli Eğitim Şube Müdürü Nuh Baltalı, koordinatör öğretmen İbrahim Kılıç ve aday öğretmenler katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, "Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci" kapsamında aday öğretmenlerle bir araya geldi.Milli Eğitim...

SİVAS (AA) - Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, "Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci" kapsamında aday öğretmenlerle bir araya geldi.

Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda, Altınsoy, öğretmenlere protokol kuralları hakkında sunum yaptı.

Daha sonra öğretmenlik mesleğine ilişkin önemli tavsiyelerde bulunan Altınsoy, öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu belirtti.

Altınsoy, öğretmenlerin ülkeye faydalı çocuklar yetiştireceğine inandığını aktararak, "Öğrencilerinizin iyiliklerini açığa çıkartın. Önce insan sonra öğretmen olan bizlerin birinci tür ilgiyi çevremizdekilere göstermek gibi bir erdemimiz olmalıdır. İnsanlar üzerinde olumlu bir etki bırakmak durumundayız. Öğrenciye sunulabilecek en güzel iyiliklerden biri onları dinlemektir. Öğretmenlik, stresi yoğun olan bir meslektir. Gerek okul yaşantımızda gerekse okul dışı yaşantımızda sakin olmayı başarabilmek birçok sorunu çözmenin en büyük yardımcısıdır." ifadelerini kullandı.

Programa, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Tan, Milli Eğitim Şube Müdürü Nuh Baltalı, koordinatör öğretmen İbrahim Kılıç ve aday öğretmenler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.