pendik escort bayan
ak

Altınekin'e 7 Milyonluk Kanalizasyon Yatırımı

18.01.2017 - 16:58, Güncelleme: 18.01.2017 - 16:58
 

Altınekin'e 7 Milyonluk Kanalizasyon Yatırımı

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Altınekin ilçesine 7 milyon liralık kanalizasyon yatırımı yaptıklarını bildirdi.Akyürek,...

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Altınekin ilçesine 7 milyon liralık kanalizasyon yatırımı yaptıklarını bildirdi.Akyürek, gazetecilere yaptığı açıklamada, sürdürülebilir su ve kanalizasyon hizmetini Konya'nın her noktasına ulaştırabilmek için çalıştıklarını söyledi.Yeni yasayla birlikte, mahalleye dönüşen beldelerin büyük bir çoğunluğunda kanalizasyon şebekesi olmadığını, 2016 yılı sonuna kadar bunlara el atılacağının sözünü verdiklerini hatırlatan Akyürek, kanal yapımı konusunda ihalesi yapılmayan, yatırımı başlatılmayan belde kalmadığını aktardı.İnsan sağlığına zarar veren pis suyun yerleşim yerlerinden uzaklaştırılması ve bertaraf edilmesi noktasında, Altınekin ilçesine 100 kilometre kanalizasyon şebekesi yapıldığını belirten Akyürek, Altınekin'in Akıncılar Mahallesi'nde 45, Dedeler Mahallesi'nde 35 ve Oğuzeli Mahallesi'nde 20 kilometre kanalizasyon şebekesi yapıldığını, bunun da 7 milyon liraya mal olduğunu vurguladı.
KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Altınekin ilçesine 7 milyon liralık kanalizasyon yatırımı yaptıklarını bildirdi.Akyürek,...

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Altınekin ilçesine 7 milyon liralık kanalizasyon yatırımı yaptıklarını bildirdi.

Akyürek, gazetecilere yaptığı açıklamada, sürdürülebilir su ve kanalizasyon hizmetini Konya'nın her noktasına ulaştırabilmek için çalıştıklarını söyledi.

Yeni yasayla birlikte, mahalleye dönüşen beldelerin büyük bir çoğunluğunda kanalizasyon şebekesi olmadığını, 2016 yılı sonuna kadar bunlara el atılacağının sözünü verdiklerini hatırlatan Akyürek, kanal yapımı konusunda ihalesi yapılmayan, yatırımı başlatılmayan belde kalmadığını aktardı.

İnsan sağlığına zarar veren pis suyun yerleşim yerlerinden uzaklaştırılması ve bertaraf edilmesi noktasında, Altınekin ilçesine 100 kilometre kanalizasyon şebekesi yapıldığını belirten Akyürek, Altınekin'in Akıncılar Mahallesi'nde 45, Dedeler Mahallesi'nde 35 ve Oğuzeli Mahallesi'nde 20 kilometre kanalizasyon şebekesi yapıldığını, bunun da 7 milyon liraya mal olduğunu vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.