pendik escort bayan
ak

Altındağ'da Aile Sağlığı Merkezi Törenle Açıldı

30.11.2017 - 15:33, Güncelleme: 30.11.2017 - 15:33
 

Altındağ'da Aile Sağlığı Merkezi Törenle Açıldı

ANKARA (AA) - Altındağ Belediyesi tarafından Battalgazi Mahallesi'nde yapılan Aile Sağlık Merkezi'nin törenle açıldı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel...

ANKARA (AA) - Altındağ Belediyesi tarafından Battalgazi Mahallesi'nde yapılan Aile Sağlık Merkezi'nin törenle açıldı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, törende yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden itibaren Altındağ için birçok hizmet yaptıklarını, vatandaşın sağlık hizmetlerine ulaşımını kolaylaştırmak için de katkı sunmaya çalıştıklarını söyledi.Bu doğrultuda Battalgazi mahallesindeki sağlık merkezi yapımını tamamladıklarını ve Sağlık Bakanlığına devrettiklerini belirten Tiryaki, ayrıca birçok mahallede sağlık merkezi inşaatlarının devam ettiğini söyledi.Tiryaki, aile sağlık merkezinin mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi. Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Elif Güler Kazancı ise yatırımlarla Sağlık Bakanlığına destek verdikleri için Tiryaki'ye teşekkür etti. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek merkezin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa, Sağlık Bakanlığı bürokratları, Belediye yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.
ANKARA (AA) - Altındağ Belediyesi tarafından Battalgazi Mahallesi'nde yapılan Aile Sağlık Merkezi'nin törenle açıldı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel...

ANKARA (AA) - Altındağ Belediyesi tarafından Battalgazi Mahallesi'nde yapılan Aile Sağlık Merkezi'nin törenle açıldı.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, törende yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden itibaren Altındağ için birçok hizmet yaptıklarını, vatandaşın sağlık hizmetlerine ulaşımını kolaylaştırmak için de katkı sunmaya çalıştıklarını söyledi.

Bu doğrultuda Battalgazi mahallesindeki sağlık merkezi yapımını tamamladıklarını ve Sağlık Bakanlığına devrettiklerini belirten Tiryaki, ayrıca birçok mahallede sağlık merkezi inşaatlarının devam ettiğini söyledi.

Tiryaki, aile sağlık merkezinin mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.

Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Elif Güler Kazancı ise yatırımlarla Sağlık Bakanlığına destek verdikleri için Tiryaki'ye teşekkür etti.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek merkezin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa, Sağlık Bakanlığı bürokratları, Belediye yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.