pendik escort bayan
ak

Altındağ'a "Şehitler Parkı Ve Camisi"

17.07.2018 - 17:18, Güncelleme: 17.07.2018 - 17:18
 

Altındağ'a "Şehitler Parkı Ve Camisi"

Doğantepe Mahallesi'nde gecekondudan arındırılan 210 dönüm arazi üzerine yaptırılan Şehitler Parkı ve Camisi açıldı

ANKARA (AA) - Altındağ Belediyesince yaptırılan Şehitler Parkı ve Camisi, düzenlenen törenle açıldı.Doğantepe Mahallesi'nde yaptırılan Şehitler Parkı ve Camisi'nin açılışı dolayısıyla düzenlenen törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Altındağ Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile vatandaşlar katıldı.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Hamamönü ve Ulucanlar Cezaevi'nde yapılan restorasyona işaret ederek Altındağ Belediyesinin ilçede başarılı bir dönüşüm gerçekleştirdiğini söyledi.Altındağ'ın, Cumhuriyetin inşa edildiği mekanlardan birisi olduğuna dikkat çeken, Yazıcı, "Buranın, Türkiye'nin en güzel yeri olması gerekiyor. Belediye Başkanımız ekibiyle birlikte o doğrultuda güzel şeyler yapıyor, güzel işler gerçekleştiriyor. Bu işin pratiğini ders olarak okutmak gerekir." değerlendirmesinde bulundu.BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de Altındağ'ın çehresinin olumlu yönde değiştiğini ve tarihe sahip çıkılarak uygun bir mimariyle güzelleştiğini görmekten büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi.Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ise konuşmasında Altındağ'da 12 yıldan bu yana ortalama her 15 günde bir tesisi ilçeye kazandırdıklarını belirtti. Tiryaki, "Bugün Altındağ'ın en problemli gecekondu bölgelerinden birinde, 210 dönüm arazinin gecekondudan temizlenmesiyle yapılan iki tesisi Altındağlıların hizmetine sunmuş oluyoruz." ifadesini kullandı.Konuşmaların ardından Şehitler Parkı ve Camisi'nin açılışı yapıldı.
Doğantepe Mahallesi'nde gecekondudan arındırılan 210 dönüm arazi üzerine yaptırılan Şehitler Parkı ve Camisi açıldı

ANKARA (AA) - Altındağ Belediyesince yaptırılan Şehitler Parkı ve Camisi, düzenlenen törenle açıldı.

Doğantepe Mahallesi'nde yaptırılan Şehitler Parkı ve Camisi'nin açılışı dolayısıyla düzenlenen törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Altındağ Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ile vatandaşlar katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Hamamönü ve Ulucanlar Cezaevi'nde yapılan restorasyona işaret ederek Altındağ Belediyesinin ilçede başarılı bir dönüşüm gerçekleştirdiğini söyledi.

Altındağ'ın, Cumhuriyetin inşa edildiği mekanlardan birisi olduğuna dikkat çeken, Yazıcı, "Buranın, Türkiye'nin en güzel yeri olması gerekiyor. Belediye Başkanımız ekibiyle birlikte o doğrultuda güzel şeyler yapıyor, güzel işler gerçekleştiriyor. Bu işin pratiğini ders olarak okutmak gerekir." değerlendirmesinde bulundu.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de Altındağ'ın çehresinin olumlu yönde değiştiğini ve tarihe sahip çıkılarak uygun bir mimariyle güzelleştiğini görmekten büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ise konuşmasında Altındağ'da 12 yıldan bu yana ortalama her 15 günde bir tesisi ilçeye kazandırdıklarını belirtti. Tiryaki, "Bugün Altındağ'ın en problemli gecekondu bölgelerinden birinde, 210 dönüm arazinin gecekondudan temizlenmesiyle yapılan iki tesisi Altındağlıların hizmetine sunmuş oluyoruz." ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Şehitler Parkı ve Camisi'nin açılışı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.