pendik escort bayan
ak

Altındağ Belediyesinden "Kahkaha Yogası" Programı

Siyaset 08.12.2016 - 13:43, Güncelleme: 08.12.2016 - 13:43
 

Altındağ Belediyesinden "Kahkaha Yogası" Programı

Altındağ Belediyesi ile Hacettepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Topluluğu tarafından düzenlenen "Kahkaha Yogası Programı"na yaklaşık 250 öğrenci katıldı

ANKARA (AA)- Altındağ Belediyesi ile Hacettepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Topluluğu işbirliğiyle düzenlenen "Kahkaha Yogası" programına yaklaşık 250 öğrenci katıldı. Altındağ Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ulucanlar Yarı Açık Kongre Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte öğrenciler, kahkaha terapisti Eser Mutlu ile hem sağlıklı hem de eğlencelivakit geçirdi. Nefes teknikleri ve rahatlama konuları üzerinde durulan terapide yaklaşık 250 öğrenci kahkaha egzersizi ve kahkaha meditasyonu yaptı.Mutlu, burada yaptığı konuşmada, terapiyi, nedensiz gülmeyi sağlayan, insanların içindeki çocuğu ve sevinç duygusunu ortaya çıkaran bir teknik olarak tanımladı. Duygu durumunu değiştirmek isteyen herkesin kahkaha yogasındanfaydalanabileceğini belirten Mutlu, doğru nefeslebaşladıkları terapiyi kahkaha egzersizleriyle birleştirip gerçekkahkahalara dönüştürdüklerini söyledi."Kilo kontrolü, istenmeyen alışkanlıklardan kurtulmak ve öz güven için doğru nefesle birleşen kahkahalara ihtiyaç var." ifadesini kullanan Mutlu, endorfin hormonu salgılayarak vücudunkimyasını değiştirdiklerini böylece insanların rahatladığını ve kan dolaşımınınhızlandığını kaydetti.
Altındağ Belediyesi ile Hacettepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Topluluğu tarafından düzenlenen "Kahkaha Yogası Programı"na yaklaşık 250 öğrenci katıldı

ANKARA (AA)- Altındağ Belediyesi ile Hacettepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Topluluğu işbirliğiyle düzenlenen "Kahkaha Yogası" programına yaklaşık 250 öğrenci katıldı.

Altındağ Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ulucanlar Yarı Açık Kongre Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte öğrenciler, kahkaha terapisti Eser Mutlu ile hem sağlıklı hem de eğlencelivakit geçirdi.

Nefes teknikleri ve rahatlama konuları üzerinde durulan terapide yaklaşık 250 öğrenci kahkaha egzersizi ve kahkaha meditasyonu yaptı.

Mutlu, burada yaptığı konuşmada, terapiyi, nedensiz gülmeyi sağlayan, insanların içindeki çocuğu ve sevinç duygusunu ortaya çıkaran bir teknik olarak tanımladı. Duygu durumunu değiştirmek isteyen herkesin kahkaha yogasındanfaydalanabileceğini belirten Mutlu, doğru nefeslebaşladıkları terapiyi kahkaha egzersizleriyle birleştirip gerçekkahkahalara dönüştürdüklerini söyledi.

"Kilo kontrolü, istenmeyen alışkanlıklardan kurtulmak ve öz güven için doğru nefesle birleşen kahkahalara ihtiyaç var." ifadesini kullanan Mutlu, endorfin hormonu salgılayarak vücudunkimyasını değiştirdiklerini böylece insanların rahatladığını ve kan dolaşımınınhızlandığını kaydetti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.