pendik escort bayan
ak

Altındağ Belediyesi'nde "Ramazan Etkinlikleri"

Siyaset 29.05.2017 - 18:08, Güncelleme: 29.05.2017 - 18:08
 

Altındağ Belediyesi'nde "Ramazan Etkinlikleri"

Altındağ ilçesinde, Ramazan süresince Tasavvuf Müziği, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziğinden şiir ve sema gösterilerine birçok etkinlik düzenleniyor

ANKARA (AA) - Başkentin Altındağ ilçesinde, Ramazan boyunca Tasavvuf Müziği, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziğinden şiir ve sema gösterilerine birçok etkinlik düzenleniyor.Altındağ Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, en çok tercih edilen yerler arasında yer alan Hamamönü, bu yıl da iftar öncesinde, iftarda ve iftar sonrasında çok sayıda kişiyi ağırlıyor.Ramazan ayının dokusuna uygun, birbirinden farklı aktivitelerle Ankaralıları ağırlayan Hamamönü'nde, Tasavvuf Müziği, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği ezgileri manevi bir iklimin kapılarını aralıyor. Ankaralılar, sema gösterisi, şiir ve ney dinletileriyle de ramazan akşamlarında farklı bir atmosfer yaşıyor.- 120 stant açıldıAltındağ Belediyesi tarafından her yıl ramazan ayında Hamamönü'ne bu sene 120 stant kuruldu. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan stantlardan alışveriş yapmak isteyenler için el emeği göz nuru ürünlerden bez bebek, el işi takılar, işlemeler, el sanatlarından oluşan süs eşyalarının satışı konusunda hassasiyet gösteriliyor. Ayrıca farklı sanat dallarını icra eden ustaların yer aldığı bölümler, Hamamönü'ne gelen ziyaretçileri nostaljik bir gezintiye çıkarıyor.Aydınlıkevler Semt Çarşısı'nda ise her akşam canlı müzik dinletisi yapılıyor.
Altındağ ilçesinde, Ramazan süresince Tasavvuf Müziği, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziğinden şiir ve sema gösterilerine birçok etkinlik düzenleniyor

ANKARA (AA) - Başkentin Altındağ ilçesinde, Ramazan boyunca Tasavvuf Müziği, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziğinden şiir ve sema gösterilerine birçok etkinlik düzenleniyor.

Altındağ Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, en çok tercih edilen yerler arasında yer alan Hamamönü, bu yıl da iftar öncesinde, iftarda ve iftar sonrasında çok sayıda kişiyi ağırlıyor.

Ramazan ayının dokusuna uygun, birbirinden farklı aktivitelerle Ankaralıları ağırlayan Hamamönü'nde, Tasavvuf Müziği, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği ezgileri manevi bir iklimin kapılarını aralıyor. Ankaralılar, sema gösterisi, şiir ve ney dinletileriyle de ramazan akşamlarında farklı bir atmosfer yaşıyor.

- 120 stant açıldı

Altındağ Belediyesi tarafından her yıl ramazan ayında Hamamönü'ne bu sene 120 stant kuruldu.

Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan stantlardan alışveriş yapmak isteyenler için el emeği göz nuru ürünlerden bez bebek, el işi takılar, işlemeler, el sanatlarından oluşan süs eşyalarının satışı konusunda hassasiyet gösteriliyor. Ayrıca farklı sanat dallarını icra eden ustaların yer aldığı bölümler, Hamamönü'ne gelen ziyaretçileri nostaljik bir gezintiye çıkarıyor.

Aydınlıkevler Semt Çarşısı'nda ise her akşam canlı müzik dinletisi yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.