pendik escort bayan
ak

"Altın Madalya Kazanmak İstiyorum"

20.01.2017 - 07:53, Güncelleme: 20.01.2017 - 07:53
 

"Altın Madalya Kazanmak İstiyorum"

Sporcu Nafiz Kaya: - "Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası'na katılacağım. İlk hedefim oradan altın madalyayla dönmek"

KONYA (AA) - 1. Kademe Vücut Geliştirme ve Fitness Yardımcı Antrenörü Nafiz Kaya, hedefinin, Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası'nda altın madalya kazanmak olduğunu söyledi.Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vücut geliştirmenin temel prensibinin antrenman, uyku ve beslenme olduğunu ifade etti.Saatlerce antrenman yapılsa da, protein karbonhidrat dengesinin sağlanmaması durumunda vücutta hiçbir gelişimin görülmeyeceğini belirten Kaya, "29 Mart-2 Nisan tarihlerinde yapılacak Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonasına katılacağım. İlk hedefim oradan altın madalyayla dönmek. Türkiye Şampiyonası ardından Avrupa ve Dünya Şampiyonası hedeflerim arasında." dedi.
Sporcu Nafiz Kaya: - "Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası'na katılacağım. İlk hedefim oradan altın madalyayla dönmek"

KONYA (AA) - 1. Kademe Vücut Geliştirme ve Fitness Yardımcı Antrenörü Nafiz Kaya, hedefinin, Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası'nda altın madalya kazanmak olduğunu söyledi.

Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vücut geliştirmenin temel prensibinin antrenman, uyku ve beslenme olduğunu ifade etti.

Saatlerce antrenman yapılsa da, protein karbonhidrat dengesinin sağlanmaması durumunda vücutta hiçbir gelişimin görülmeyeceğini belirten Kaya, "29 Mart-2 Nisan tarihlerinde yapılacak Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonasına katılacağım. İlk hedefim oradan altın madalyayla dönmek. Türkiye Şampiyonası ardından Avrupa ve Dünya Şampiyonası hedeflerim arasında." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.