pendik escort bayan
ak

Altay'dan Sosyal Medya Buluşması

20.09.2017 - 16:38, Güncelleme: 20.09.2017 - 16:38
 

Altay'dan Sosyal Medya Buluşması

KONYA (AA) - Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, aktif olarak sosyal medya kullanan ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Selçuklu Belediyesinden yapılan...

KONYA (AA) - Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, aktif olarak sosyal medya kullanan ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Selçuklu Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Altay, sosyal medya üzerinden "Önem verdiğimiz güzel bir projeyi daha bitirmek üzereyiz. Çok az kaldı. Sizce ne olabilir?” sorusunu paylaştı.Altay, soruyu doğru tahminlerle cevaplayan ilçe sakinleriyle bir araya gelerek, istek ve şikayetlerini dinledi, gündeme dair sohbet etti.Belediyecilik faaliyetlerinin belirlenmesinde en önemli adresin Selçuklu'da yaşayan vatandaşlar olduğunu belirten Altay, şunları kaydetti: "Selçuklu'da belediyecilik hizmetlerini halkımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yapmaya devam ediyoruz. Farklı platformlarda hemşehrilerimizle bir araya gelerek Selçuklu için birlikte düşünüyor, ortak akılla hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Onlardan aldığımız destek ve dua bizi her daim diri tutuyor ve çalışma azmimizi arttırıyor. Bugünde sosyal medyadan seslendiğimiz hemşehrilerimizle bir araya geldik ve güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum."Vatandaşlar da Başkan Altay'a sosyal medyayı aktif olarak vatandaşın hizmeti için kullanması, kendisine yöneltilen hiçbir soruyu cevapsız bırakmaması dolayısıyla teşekkür etti.
KONYA (AA) - Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, aktif olarak sosyal medya kullanan ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Selçuklu Belediyesinden yapılan...

KONYA (AA) - Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, aktif olarak sosyal medya kullanan ilçe sakinleriyle bir araya geldi.

Selçuklu Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Altay, sosyal medya üzerinden "Önem verdiğimiz güzel bir projeyi daha bitirmek üzereyiz. Çok az kaldı. Sizce ne olabilir?” sorusunu paylaştı.

Altay, soruyu doğru tahminlerle cevaplayan ilçe sakinleriyle bir araya gelerek, istek ve şikayetlerini dinledi, gündeme dair sohbet etti.

Belediyecilik faaliyetlerinin belirlenmesinde en önemli adresin Selçuklu'da yaşayan vatandaşlar olduğunu belirten Altay, şunları kaydetti:

"Selçuklu'da belediyecilik hizmetlerini halkımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yapmaya devam ediyoruz. Farklı platformlarda hemşehrilerimizle bir araya gelerek Selçuklu için birlikte düşünüyor, ortak akılla hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Onlardan aldığımız destek ve dua bizi her daim diri tutuyor ve çalışma azmimizi arttırıyor. Bugünde sosyal medyadan seslendiğimiz hemşehrilerimizle bir araya geldik ve güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum."

Vatandaşlar da Başkan Altay'a sosyal medyayı aktif olarak vatandaşın hizmeti için kullanması, kendisine yöneltilen hiçbir soruyu cevapsız bırakmaması dolayısıyla teşekkür etti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.