pendik escort bayan
ak

Alpu Kömür Rezerv Alanı Özelleştirme Kapsamına Alındı

Spor 26.09.2017 - 09:23, Güncelleme: 26.09.2017 - 09:23
 

Alpu Kömür Rezerv Alanı Özelleştirme Kapsamına Alındı

ANKARA (AA) - Eskişehir'in Alpu ilçesinde Elektrik Üretim Anonim Şirketine (EÜAŞ) ait bir ruhsat sahası içerisindeki kömür rezerv alanı özelleştirme...

ANKARA (AA) - Eskişehir'in Alpu ilçesinde Elektrik Üretim Anonim Şirketine (EÜAŞ) ait bir ruhsat sahası içerisindeki kömür rezerv alanı özelleştirme kapsamına alındı.Özelleştirme İdaresi Başkanlığının konuya ilişkin ilanı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.Buna göre, Eskişehir'in Alpu ilçesi sınırları içerisindeki EÜAŞ'a ait ruhsat sahasındaki bir kömür rezerv alanının, kömüre dayalı elektrik üretim tesisi kurulması amacıyla ilgili kanun uyarınca özelleştirme kapsam ve programına alınması kararlaştırıldı.Söz konusu özelleştirmenin, işletme hakkının verilmesi yöntemiyle yapılması ve işlemlerin 31 Aralık 2020 tarihine kadar tamamlanması öngörüldü.
ANKARA (AA) - Eskişehir'in Alpu ilçesinde Elektrik Üretim Anonim Şirketine (EÜAŞ) ait bir ruhsat sahası içerisindeki kömür rezerv alanı özelleştirme...

ANKARA (AA) - Eskişehir'in Alpu ilçesinde Elektrik Üretim Anonim Şirketine (EÜAŞ) ait bir ruhsat sahası içerisindeki kömür rezerv alanı özelleştirme kapsamına alındı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığının konuya ilişkin ilanı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Eskişehir'in Alpu ilçesi sınırları içerisindeki EÜAŞ'a ait ruhsat sahasındaki bir kömür rezerv alanının, kömüre dayalı elektrik üretim tesisi kurulması amacıyla ilgili kanun uyarınca özelleştirme kapsam ve programına alınması kararlaştırıldı.

Söz konusu özelleştirmenin, işletme hakkının verilmesi yöntemiyle yapılması ve işlemlerin 31 Aralık 2020 tarihine kadar tamamlanması öngörüldü.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.