pendik escort bayan
ak

Alman Başkonsolos'tan Eskişehir Valiliğine Ziyaret

24.04.2019 - 11:53, Güncelleme: 24.04.2019 - 11:53
 

Alman Başkonsolos'tan Eskişehir Valiliğine Ziyaret

ESKİŞEHİR (AA) - Almanya'nın İstanbul Başkonsolosu Michael Reiffenstuel, Eskişehir Valiliğine ziyarette bulundu.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya...

ESKİŞEHİR (AA) - Almanya'nın İstanbul Başkonsolosu Michael Reiffenstuel, Eskişehir Valiliğine ziyarette bulundu.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Eskişehir Vali Vekili Aslan Avşarbey, Başkonsolos Reiffenstuel'i makamında kabul etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Avşarbey, Türkiye ile Almanya arasındaki iyi ilişkilerin daha çok gelişmesini diledi.Eskişehir'in çok güzel bir kent olduğunu vurgulayan Reiffenstuel ise bazı temaslarda bulunmak ve şehri daha yakından tanımak için geldiğini aktardı.
ESKİŞEHİR (AA) - Almanya'nın İstanbul Başkonsolosu Michael Reiffenstuel, Eskişehir Valiliğine ziyarette bulundu.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya...

ESKİŞEHİR (AA) - Almanya'nın İstanbul Başkonsolosu Michael Reiffenstuel, Eskişehir Valiliğine ziyarette bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Eskişehir Vali Vekili Aslan Avşarbey, Başkonsolos Reiffenstuel'i makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Avşarbey, Türkiye ile Almanya arasındaki iyi ilişkilerin daha çok gelişmesini diledi.

Eskişehir'in çok güzel bir kent olduğunu vurgulayan Reiffenstuel ise bazı temaslarda bulunmak ve şehri daha yakından tanımak için geldiğini aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.