pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Allianz Motto Müzik'ten Öğrencilere Kişiselleştirilmiş Disko

29.03.2017 - 12:33, Güncelleme: 29.03.2017 - 12:33
 

Allianz Motto Müzik'ten Öğrencilere Kişiselleştirilmiş Disko

Allianz Türkiye'nin özel olarak tasarlattığı "kişiselleştirilmiş disko" kabini kariyer günlerinde gençlerin ders stresini atmasına yardımcı oluyor

İSTANBUL (AA) - Allianz Türkiye, Türkiye’nin dört bir yanındaki üniversitelerde düzenlenen kariyer günlerinde gençlerle buluşmaya devam ediyor.Şirketten yapılan açıklamaya göre, üniversitelerin kariyer günlerinde kurulan Allianz standında şirketin çalışma kültürü ve koşulları hakkında bilgi verilirken, yeni mezunlara fırsat tanınacak İzmir operasyon merkezi Allianz Kampüs ve yaz dönemi staj başvuruları için de öz geçmişler kabul ediliyor. Allianz Türkiye’nin özel olarak tasarlattığı "kişiselleştirilmiş disko" kabini de kariyer günlerinde gençlerin ders stresini atmasına yardımcı oluyor. YouTube üzerinden yayın yapan müzik kültürü ve eğlence kanalı Allianz Motto Müzik, kişiselleştirilmiş disko kabini ile etkinliklere katılıyor ve üniversite öğrencilerine "Allianz’dan İş Teklifi Almışsın Gibi Dans Et!" sloganıyla sesleniyor. Allianz Motto Müzik’in disko kabini gençlere, sis makinesi, disko topları ve özel aydınlatması ile eğlenceli bir disko atmosferi oluşturuyor.Bugüne kadar Boğaziçi Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi’nde gençlerle buluşan Allianz Türkiye’nin, gelecek günlerde ziyaret edeceği üniversite kampüsleri ve tarihleri de şöyle sıralandı:"Anadolu Üniversitesi 9 Nisan, Adnan Menderes Üniversitesi 11 Nisan, Pamukkale Üniversitesi 12 Nisan, Afyon Kocatepe Üniversitesi 13 Nisan, Sakarya Üniversitesi 18 Nisan, Yaşar Üniversitesi 19 Nisan, Akdeniz Üniversitesi 20 Nisan, Çukurova Üniversitesi 25 Nisan, Selçuk Üniversitesi 26 Nisan, Ortadoğu Teknik Üniversitesi 27 Nisan, Celal Bayar Üniversitesi 3 Mayıs, Dumlupınar Üniversitesi 5 Mayıs, Erciyes Üniversitesi 9 Mayıs."
Allianz Türkiye'nin özel olarak tasarlattığı "kişiselleştirilmiş disko" kabini kariyer günlerinde gençlerin ders stresini atmasına yardımcı oluyor

İSTANBUL (AA) - Allianz Türkiye, Türkiye’nin dört bir yanındaki üniversitelerde düzenlenen kariyer günlerinde gençlerle buluşmaya devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, üniversitelerin kariyer günlerinde kurulan Allianz standında şirketin çalışma kültürü ve koşulları hakkında bilgi verilirken, yeni mezunlara fırsat tanınacak İzmir operasyon merkezi Allianz Kampüs ve yaz dönemi staj başvuruları için de öz geçmişler kabul ediliyor.

Allianz Türkiye’nin özel olarak tasarlattığı "kişiselleştirilmiş disko" kabini de kariyer günlerinde gençlerin ders stresini atmasına yardımcı oluyor.

YouTube üzerinden yayın yapan müzik kültürü ve eğlence kanalı Allianz Motto Müzik, kişiselleştirilmiş disko kabini ile etkinliklere katılıyor ve üniversite öğrencilerine "Allianz’dan İş Teklifi Almışsın Gibi Dans Et!" sloganıyla sesleniyor.

Allianz Motto Müzik’in disko kabini gençlere, sis makinesi, disko topları ve özel aydınlatması ile eğlenceli bir disko atmosferi oluşturuyor.

Bugüne kadar Boğaziçi Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi’nde gençlerle buluşan Allianz Türkiye’nin, gelecek günlerde ziyaret edeceği üniversite kampüsleri ve tarihleri de şöyle sıralandı:

"Anadolu Üniversitesi 9 Nisan, Adnan Menderes Üniversitesi 11 Nisan, Pamukkale Üniversitesi 12 Nisan, Afyon Kocatepe Üniversitesi 13 Nisan, Sakarya Üniversitesi 18 Nisan, Yaşar Üniversitesi 19 Nisan, Akdeniz Üniversitesi 20 Nisan, Çukurova Üniversitesi 25 Nisan, Selçuk Üniversitesi 26 Nisan, Ortadoğu Teknik Üniversitesi 27 Nisan, Celal Bayar Üniversitesi 3 Mayıs, Dumlupınar Üniversitesi 5 Mayıs, Erciyes Üniversitesi 9 Mayıs."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.