pendik escort bayan
ak

"Ali Ve Nino" Ankara'da Sinemaseverlerle Buluştu

Siyaset 25.04.2019 - 22:18, Güncelleme: 25.04.2019 - 22:18
 

"Ali Ve Nino" Ankara'da Sinemaseverlerle Buluştu

ANKARA (AA) - Ünlü Azerbaycanlı yazar Kurban Said'in aynı isimli eserinden sinemaya uyarlanan "Ali ve Nino", Ankara'daki izleyecilerin beğenisine sunuldu.Azerbaycan'ın...

ANKARA (AA) - Ünlü Azerbaycanlı yazar Kurban Said'in aynı isimli eserinden sinemaya uyarlanan "Ali ve Nino", Ankara'daki izleyecilerin beğenisine sunuldu.Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçisi Hazar İbrahim'in ev sahipliğiyle CerModern'de yapılan film gösterimine TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mehmet Akarca, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Reha Denemeç, Ankara'daki diplomatik misyon temsilcileri ve davetliler katıldı.Ali ve Nino, Azerbaycanlı Müslüman Ali ile Gürcü Hristiyan Nino'nun aşkını anlatıyor.Kris Thykier'in yapımcılığını, Asif Kapadia'nın yönetmenliğini ve Gökhan Tiryaki'nin görüntü yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde Halit Ergenç, Maria Valverde, Adam Bakri, Mandy Patinkin ve Connie Nielsen yer alıyor.
ANKARA (AA) - Ünlü Azerbaycanlı yazar Kurban Said'in aynı isimli eserinden sinemaya uyarlanan "Ali ve Nino", Ankara'daki izleyecilerin beğenisine sunuldu.Azerbaycan'ın...

ANKARA (AA) - Ünlü Azerbaycanlı yazar Kurban Said'in aynı isimli eserinden sinemaya uyarlanan "Ali ve Nino", Ankara'daki izleyecilerin beğenisine sunuldu.

Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçisi Hazar İbrahim'in ev sahipliğiyle CerModern'de yapılan film gösterimine TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mehmet Akarca, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Reha Denemeç, Ankara'daki diplomatik misyon temsilcileri ve davetliler katıldı.

Ali ve Nino, Azerbaycanlı Müslüman Ali ile Gürcü Hristiyan Nino'nun aşkını anlatıyor.

Kris Thykier'in yapımcılığını, Asif Kapadia'nın yönetmenliğini ve Gökhan Tiryaki'nin görüntü yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde Halit Ergenç, Maria Valverde, Adam Bakri, Mandy Patinkin ve Connie Nielsen yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.