pendik escort bayan
ak

Aleyna Tilki Eskişehir'de Konser Verdi

Siyaset 19.11.2017 - 17:03, Güncelleme: 19.11.2017 - 17:03
 

Aleyna Tilki Eskişehir'de Konser Verdi

ESKİŞEHİR (AA) - Şarkıcı Aleyna Tilki Eskişehir'de konser verdi.Kent merkezindeki bir alışveriş merkezinde düzenlenen konsere Eskişehirli gençler yoğun...

ESKİŞEHİR (AA) - Şarkıcı Aleyna Tilki Eskişehir'de konser verdi.Kent merkezindeki bir alışveriş merkezinde düzenlenen konsere Eskişehirli gençler yoğun ilgi gösterdi.Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Aleyna Tilki, pop şarkılarının yanı sıra Türk Halk Müziği eserlerini de seslendirdi.Aleyna Tilki'nin bazı şarkılarına izleyiciler de eşlik etti. Sahnede ayakkabı bağı çözülen Tilki'ye annesi Havva Tilki yardım etti.Annelerin her zaman aynı şefkatle evlatlarına sahip çıktığını söyleyen şarkıcı Tilki, "Tüm annelerin ellerinden öpüyorum." dedi.
ESKİŞEHİR (AA) - Şarkıcı Aleyna Tilki Eskişehir'de konser verdi.Kent merkezindeki bir alışveriş merkezinde düzenlenen konsere Eskişehirli gençler yoğun...

ESKİŞEHİR (AA) - Şarkıcı Aleyna Tilki Eskişehir'de konser verdi.

Kent merkezindeki bir alışveriş merkezinde düzenlenen konsere Eskişehirli gençler yoğun ilgi gösterdi.

Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Aleyna Tilki, pop şarkılarının yanı sıra Türk Halk Müziği eserlerini de seslendirdi.

Aleyna Tilki'nin bazı şarkılarına izleyiciler de eşlik etti. Sahnede ayakkabı bağı çözülen Tilki'ye annesi Havva Tilki yardım etti.

Annelerin her zaman aynı şefkatle evlatlarına sahip çıktığını söyleyen şarkıcı Tilki, "Tüm annelerin ellerinden öpüyorum." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.