pendik escort bayan
ak

Aldığı Arsayı Mezarlık İçin Tahsis Etti

08.07.2019 - 14:03, Güncelleme: 08.07.2019 - 14:03
 

Aldığı Arsayı Mezarlık İçin Tahsis Etti

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde yaşayan hayırsever iş insanı Arif Varol, aldığı arsayı mezarlık olarak tahsis edilmek üzere bağışladı.Derinkuyu...

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde yaşayan hayırsever iş insanı Arif Varol, aldığı arsayı mezarlık olarak tahsis edilmek üzere bağışladı.Derinkuyu Belediyesindeki törende, ilçe mezarlığı yanında bulunan 5 bin 262 metrekarelik arsayı satın alan Varol, tapuyu belediyeye devretti.Törende konuşan Belediye Başkanı Bülent Aksoy, ileriki süreçte önemli bir ihtiyaç haline gelecek olan kabristanlığın genişletilmesi konusunda verdiği destekten dolayı Varol'a teşekkür etti.Aksoy, "Hayırsever iş adamı Arif Varol, arsayı satın alarak mezarlık hizmetlerinde kullanılmak üzere belediyemize ücretsiz olarak devretmişti. Kendisine ilçe halkımız adına teşekkür eder iş hayatında başarı dilerim." dedi.Devir teslimin ardından Derinkuyu Kaymakamı Mert Kum ve Başkan Aksoy tarafından iş insanı Varol'a plaket takdim edildi.
NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde yaşayan hayırsever iş insanı Arif Varol, aldığı arsayı mezarlık olarak tahsis edilmek üzere bağışladı.Derinkuyu...

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde yaşayan hayırsever iş insanı Arif Varol, aldığı arsayı mezarlık olarak tahsis edilmek üzere bağışladı.

Derinkuyu Belediyesindeki törende, ilçe mezarlığı yanında bulunan 5 bin 262 metrekarelik arsayı satın alan Varol, tapuyu belediyeye devretti.

Törende konuşan Belediye Başkanı Bülent Aksoy, ileriki süreçte önemli bir ihtiyaç haline gelecek olan kabristanlığın genişletilmesi konusunda verdiği destekten dolayı Varol'a teşekkür etti.

Aksoy, "Hayırsever iş adamı Arif Varol, arsayı satın alarak mezarlık hizmetlerinde kullanılmak üzere belediyemize ücretsiz olarak devretmişti. Kendisine ilçe halkımız adına teşekkür eder iş hayatında başarı dilerim." dedi.

Devir teslimin ardından Derinkuyu Kaymakamı Mert Kum ve Başkan Aksoy tarafından iş insanı Varol'a plaket takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.