pendik escort bayan
ak

Albay Şen'den Sesob'a Ziyaret

18.01.2017 - 15:08, Güncelleme: 18.01.2017 - 15:08
 

Albay Şen'den Sesob'a Ziyaret

SİVAS (AA) - Sivas İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Sinan Şen, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (SESOB) ziyaret etti. SESOB'dan yapılan...

SİVAS (AA) - Sivas İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Sinan Şen, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (SESOB) ziyaret etti. SESOB'dan yapılan açıklamaya göre, oda başkanı Beşir Köksal ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Şen, bir süre oda yönetimiyle sohbet etti. Sivas’ın huzuru ve güvenliği için çalıştıklarını, bu çalışmalarda kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerin çok önemli olduğunu belirten Şen, bu amaç doğrultusunda birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti.Şen, Sivas'ın güzel bir şehir olduğunu ve esnaf teşkilatı ile her zaman uyumlu çalıştıklarını ifade ederek, Köksal'a teşekkür etti. Beşir Köksal ise esnaf teşkilatının yapısı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Esnaf teşkilatı olarak emniyet ve jandarmanın gücünü sürekli yanlarında hissettiklerini belirten Köksal, şunları kaydetti. "Sivasımızın güvenliği, merkezi yerlerde emniyete, diğer bölgelerde ise jandarmamıza emanettir. Her zaman iki kurumumuzun da gücünü yanımızda hissettik ve hissetmeye de devam edeceğiz. Ülkemizde ve gerekse de ilimizde asayiş ve huzur varsa güvenlik güçlerimiz sayesindedir. Esnaf teşkilatı olarak kanun ordusu, cefakar, fedakar jandarma teşkilatı ile dün olduğu gibi bugünde el ele, omuz omuza vererek çalışmalarımıza devam edeceğiz."
SİVAS (AA) - Sivas İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Sinan Şen, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (SESOB) ziyaret etti. SESOB'dan yapılan...

SİVAS (AA) - Sivas İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Sinan Şen, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (SESOB) ziyaret etti.

SESOB'dan yapılan açıklamaya göre, oda başkanı Beşir Köksal ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Şen, bir süre oda yönetimiyle sohbet etti.

Sivas’ın huzuru ve güvenliği için çalıştıklarını, bu çalışmalarda kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerin çok önemli olduğunu belirten Şen, bu amaç doğrultusunda birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Şen, Sivas'ın güzel bir şehir olduğunu ve esnaf teşkilatı ile her zaman uyumlu çalıştıklarını ifade ederek, Köksal'a teşekkür etti.

Beşir Köksal ise esnaf teşkilatının yapısı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Esnaf teşkilatı olarak emniyet ve jandarmanın gücünü sürekli yanlarında hissettiklerini belirten Köksal, şunları kaydetti.

"Sivasımızın güvenliği, merkezi yerlerde emniyete, diğer bölgelerde ise jandarmamıza emanettir. Her zaman iki kurumumuzun da gücünü yanımızda hissettik ve hissetmeye de devam edeceğiz. Ülkemizde ve gerekse de ilimizde asayiş ve huzur varsa güvenlik güçlerimiz sayesindedir. Esnaf teşkilatı olarak kanun ordusu, cefakar, fedakar jandarma teşkilatı ile dün olduğu gibi bugünde el ele, omuz omuza vererek çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.