pendik escort bayan
ak

Akyurt'tan Afrin Halkına Gıda Yardımı

28.04.2018 - 12:53, Güncelleme: 28.04.2018 - 12:53
 

Akyurt'tan Afrin Halkına Gıda Yardımı

ANKARA (AA) - Akyurt Belediyesi tarafından Suriye'nin Afrin bölgesi ve köylerinde yaşayan ihtiyaç sahiplerine gıda malzemesi gönderildi.Akyurt Belediye Başkanı...

ANKARA (AA) - Akyurt Belediyesi tarafından Suriye'nin Afrin bölgesi ve köylerinde yaşayan ihtiyaç sahiplerine gıda malzemesi gönderildi.Akyurt Belediye Başkanı Gülekin Ayantaş, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin her zaman mazlum ve muhtaç olanın her zaman yanında yer aldığını belirterek, "Afrin'deki askeri harekat sırasında bile hem askerimize, hem de bölge halkına yardım göndermiştir. Biz de Akyurt Belediyesi olarak 33 paket gıda malzemesini Afrin halkına gönderiyoruz. Bu düşüncede olan ve gittiği yere huzur götüren orduyu ve milleti hiç kimse yıkamaz." ifadelerini kullandı.Gıda malzemeleri, AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Kadir Gürbüz ve çok sayıda katılımcı tarafından sınır bölgesine dualarla uğurlandı.
ANKARA (AA) - Akyurt Belediyesi tarafından Suriye'nin Afrin bölgesi ve köylerinde yaşayan ihtiyaç sahiplerine gıda malzemesi gönderildi.Akyurt Belediye Başkanı...

ANKARA (AA) - Akyurt Belediyesi tarafından Suriye'nin Afrin bölgesi ve köylerinde yaşayan ihtiyaç sahiplerine gıda malzemesi gönderildi.

Akyurt Belediye Başkanı Gülekin Ayantaş, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin her zaman mazlum ve muhtaç olanın her zaman yanında yer aldığını belirterek, "Afrin'deki askeri harekat sırasında bile hem askerimize, hem de bölge halkına yardım göndermiştir. Biz de Akyurt Belediyesi olarak 33 paket gıda malzemesini Afrin halkına gönderiyoruz. Bu düşüncede olan ve gittiği yere huzur götüren orduyu ve milleti hiç kimse yıkamaz." ifadelerini kullandı.

Gıda malzemeleri, AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Kadir Gürbüz ve çok sayıda katılımcı tarafından sınır bölgesine dualarla uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.