pendik escort bayan
ak

Akyurt'ta Yol Çalışması

06.04.2017 - 16:08, Güncelleme: 06.04.2017 - 16:08
 

Akyurt'ta Yol Çalışması

ANKARA (AA) - Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Ankara-Çankırı yolunda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.Başkan Ayantaş, yaptığı açıklamada,...

ANKARA (AA) - Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Ankara-Çankırı yolunda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.Başkan Ayantaş, yaptığı açıklamada, Karayolları 4’üncü Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, Peçenek Mahallesi'nden başlayarak 14 kilometrelik yolda asfalt söküm çalışmalarına başladığını belirtti.Ayantaş, şunları kaydetti:"Altınova’dan Akyurt yönünde yeniden asfaltlama çalışması başladı. Bu çalışma ilçemizde Yıldırım Beyazıt Kavşağı bitişine kadar devam edecek. Sosyal medyada Akyurtlular yakından takip ediyor ve teşekkürlerini iletiyor. Ben de kendilerine hayırlı olmasını diliyorum."
ANKARA (AA) - Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Ankara-Çankırı yolunda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.Başkan Ayantaş, yaptığı açıklamada,...

ANKARA (AA) - Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Ankara-Çankırı yolunda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Ayantaş, yaptığı açıklamada, Karayolları 4’üncü Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, Peçenek Mahallesi'nden başlayarak 14 kilometrelik yolda asfalt söküm çalışmalarına başladığını belirtti.

Ayantaş, şunları kaydetti:

"Altınova’dan Akyurt yönünde yeniden asfaltlama çalışması başladı. Bu çalışma ilçemizde Yıldırım Beyazıt Kavşağı bitişine kadar devam edecek. Sosyal medyada Akyurtlular yakından takip ediyor ve teşekkürlerini iletiyor. Ben de kendilerine hayırlı olmasını diliyorum."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.