pendik escort bayan
ak

Akyurt'ta Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

19.08.2016 - 17:08, Güncelleme: 19.08.2016 - 17:08
 

Akyurt'ta Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

ANKARA (AA) - Akyurt Müftülüğü ve Türk Kızılayı tarafından, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan polis, asker ve vatandaşlar için Akyurt Merkez Camii'nde...

ANKARA (AA) - Akyurt Müftülüğü ve Türk Kızılayı tarafından, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan polis, asker ve vatandaşlar için Akyurt Merkez Camii'nde mevlit okutuldu. Merkez Camii'deki mevlidin duasını Akyurt Müftüsü Sadullah Beki yaptı.Cuma namazından sonra Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ve belediye personeli Cumhuriyet Meydanı'nda halka pilav dağıttı.Başkan Ayantaş, Türkiye'nin 15 Temmuz'da çok büyük bir badire atlattığını belirtti.Ayantaş, "Darbe girişiminin gerçekleşmemiş olması, bugün kendileri için mevlit okunan şehitlerimiz sayesindedir. Türk Kızılayı dünyanın her yerinde gariplerin, mazlumların, ihtiyacı olanların yardımına koşuyor. Bugün de ülkemizin birliği için dua edilmesine vesile oldu ve halkımız için hayır yaptı. Yüce Allah edilen duaları kabul etsin. Emeği geçen tüm Akyurt Kızılay ekibine teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.
ANKARA (AA) - Akyurt Müftülüğü ve Türk Kızılayı tarafından, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan polis, asker ve vatandaşlar için Akyurt Merkez Camii'nde...

ANKARA (AA) - Akyurt Müftülüğü ve Türk Kızılayı tarafından, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan polis, asker ve vatandaşlar için Akyurt Merkez Camii'nde mevlit okutuldu.

Merkez Camii'deki mevlidin duasını Akyurt Müftüsü Sadullah Beki yaptı.

Cuma namazından sonra Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ve belediye personeli Cumhuriyet Meydanı'nda halka pilav dağıttı.

Başkan Ayantaş, Türkiye'nin 15 Temmuz'da çok büyük bir badire atlattığını belirtti.

Ayantaş, "Darbe girişiminin gerçekleşmemiş olması, bugün kendileri için mevlit okunan şehitlerimiz sayesindedir. Türk Kızılayı dünyanın her yerinde gariplerin, mazlumların, ihtiyacı olanların yardımına koşuyor. Bugün de ülkemizin birliği için dua edilmesine vesile oldu ve halkımız için hayır yaptı. Yüce Allah edilen duaları kabul etsin. Emeği geçen tüm Akyurt Kızılay ekibine teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.