pendik escort bayan
ak

Akyurt'ta Muhtarlar Günü Kutlandı

19.10.2017 - 15:28, Güncelleme: 19.10.2017 - 15:28
 

Akyurt'ta Muhtarlar Günü Kutlandı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Akyurt ilçesinde, 19 Ekim Muhtarlar Günü törenle kutlandı.Akyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Rasim Köse, törende yaptığı konuşmada,...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Akyurt ilçesinde, 19 Ekim Muhtarlar Günü törenle kutlandı.Akyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Rasim Köse, törende yaptığı konuşmada, muhtarların toplumun sesi olduğunu söyledi.Muhtarların yerel yönetimlerdeki önemine dikkat çeken Köse, muhtarların devletle millet arasında bir köprü vazifesi gördüğünü vurguladı.Muhtarların kendilerine büyük destek veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a müteşekkir olduğunu ifade eden Köse, "Külliye'de düzenli olarak muhtarlarımızı ağırlayarak onların görüşlerini ve isteklerini dinleyip demokrasimizin en eski ve köklü kurumunun temsilcilerine hak ettikleri değeri göstermektedir. Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür eder, saygılarımızı sunarız." diye konuştu.Törene, Akyurt Kaymakamı Osman Altın, Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Kadir Gürbüz, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Akyurt ilçesinde, 19 Ekim Muhtarlar Günü törenle kutlandı.Akyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Rasim Köse, törende yaptığı konuşmada,...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Akyurt ilçesinde, 19 Ekim Muhtarlar Günü törenle kutlandı.

Akyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Rasim Köse, törende yaptığı konuşmada, muhtarların toplumun sesi olduğunu söyledi.

Muhtarların yerel yönetimlerdeki önemine dikkat çeken Köse, muhtarların devletle millet arasında bir köprü vazifesi gördüğünü vurguladı.

Muhtarların kendilerine büyük destek veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a müteşekkir olduğunu ifade eden Köse, "Külliye'de düzenli olarak muhtarlarımızı ağırlayarak onların görüşlerini ve isteklerini dinleyip demokrasimizin en eski ve köklü kurumunun temsilcilerine hak ettikleri değeri göstermektedir. Sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür eder, saygılarımızı sunarız." diye konuştu.

Törene, Akyurt Kaymakamı Osman Altın, Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Kadir Gürbüz, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.