pendik escort bayan
ak

Akyurt'ta Ferfene Gecesi Düzenlendi

29.03.2017 - 09:58, Güncelleme: 29.03.2017 - 09:58
 

Akyurt'ta Ferfene Gecesi Düzenlendi

ANKARA (AA) - Akyurt ilçesinde, Kalaba Gençlik Derneği Ferfene gecesi düzenledi.Ankara Seymenler Kulübü'ndeki gecede konuşan Akyurt Belediye Başkanı Gültekin...

ANKARA (AA) - Akyurt ilçesinde, Kalaba Gençlik Derneği Ferfene gecesi düzenledi.Ankara Seymenler Kulübü'ndeki gecede konuşan Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, bu tür kültürel etkinliklerin birliğin güçlenmesine vesile olduğunu söyledi.Bir oldukça daha da güçlü olacaklarını ifade eden Ayantaş, "Bizler birlik oldukça daha da güçleniyoruz ve bu güç düşmanlarımızı rahatsız ediyor. Birlikte savaşlar kazanan bu millet vatanının tek karış toprağını kimselere vermeyecektir. 15 Temmuz’da nasıl bedeninin tankların önüne atarak ülkesinin birliğini koruduysa, bundan sonra da aynı şekilde düşmanlarına fırsat vermeyecektir. Bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.Ayrıca Başkan Ayantaş Kalabalı Milli tekvandocu Güray Türk'e plaket verdi.Geceye, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Gürbüz, İlçe Emniyet Müdürü Özkan Demirağ ve İlçe Jandarma Komutanı Serkan Özkan katıldı.
ANKARA (AA) - Akyurt ilçesinde, Kalaba Gençlik Derneği Ferfene gecesi düzenledi.Ankara Seymenler Kulübü'ndeki gecede konuşan Akyurt Belediye Başkanı Gültekin...

ANKARA (AA) - Akyurt ilçesinde, Kalaba Gençlik Derneği Ferfene gecesi düzenledi.

Ankara Seymenler Kulübü'ndeki gecede konuşan Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, bu tür kültürel etkinliklerin birliğin güçlenmesine vesile olduğunu söyledi.

Bir oldukça daha da güçlü olacaklarını ifade eden Ayantaş, "Bizler birlik oldukça daha da güçleniyoruz ve bu güç düşmanlarımızı rahatsız ediyor. Birlikte savaşlar kazanan bu millet vatanının tek karış toprağını kimselere vermeyecektir. 15 Temmuz’da nasıl bedeninin tankların önüne atarak ülkesinin birliğini koruduysa, bundan sonra da aynı şekilde düşmanlarına fırsat vermeyecektir. Bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Ayrıca Başkan Ayantaş Kalabalı Milli tekvandocu Güray Türk'e plaket verdi.

Geceye, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Gürbüz, İlçe Emniyet Müdürü Özkan Demirağ ve İlçe Jandarma Komutanı Serkan Özkan katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.